BELEDİYE HABERLERİ EĞİTİM

Kemer’e müjdeli bir haber daha!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de yer alan sivil toplum kuruluşları Başkan ve yöneticileri ile birlikte Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer’deki AÜ..

Kemer’e müjdeli bir haber daha!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de yer alan sivil toplum kuruluşları Başkan ve yöneticileri ile birlikte Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer’deki AÜ Denizcilik Fakültesinin tadilatlarının tamamlanarak eğitime devam etmesi ve fakültenin animasyon ve rekreasyon bölümüne çevrilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Başkanı Necati Topaloğlu’na, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, KEMİAD Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kıyar, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölgesi Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba, Kemer Taksi Kooperatif Başkan Vekili Turan Akkelle, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kurgan ve KEMİAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gökhan eşlik etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak eğitime katkı yapmaya devam ettiklerini söyledi.

AÜ Rektörü Özlenen Özkan’a Kemer’deki STK Temsilcileri ile bir ziyaret gerçekleştirdiklerini anlatan Topaloğlu, “ Sayın Rektörümüzün ilgisi için çok teşekkür ediyorum. Ziyaretimiz oldukça olumlu geçti. Kemerimizdeki Denizcilik Fakültesinin animasyon ve rekreasyon bölümüne çevrilmesi için istişarelerde bulunduk. Bu binanın tadilatını tamamlayıp eğitime devam etmesini istiyoruz. Bunun için belediye olarak elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. ‘Eğitim varsa gelecek var’ sloganıyla geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Rektör Özkan ise eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL