EKONOMİ

Başkan Topaloğlu Türsab Batı Antalya Bölge Başkanlığı’nın İftar Programı’na katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Temsil Kurulu’nun verdiği iftar programına katıldı. Kemer Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde verilen iftar programına, Kemer..

Başkan Topaloğlu Türsab Batı Antalya Bölge Başkanlığı’nın İftar Programı’na katıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Temsil Kurulu’nun verdiği iftar programına katıldı.


Kemer Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde verilen iftar programına, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin, TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba ve 70’e yakın üye katıldı.
Farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen iftar programında konuşan Belediye Başkanı Topaloğlu, Kovid-19 sürecini 13 ay sonra atlatarak iyileşen TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin’e geçmiş olsun dileklerini ileti.


Başkan Topaloğlu, iftar programını düzenleyen Perçin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “TÜRSAB üyelerimizle iftar programında bir araya geldik ve sohbet ettik. Uzun bir aradan sonra aramıza dönen TÜRSAB Batı Antalya Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Birlikte turizm anlamında ortak projelere de kaldığımız yerden imza atmaya devam edeceğiz. İftar programında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Rıza Perçin ise yakalandığı Kovid -19 hastalığı sebebiyle 13 ay sonra sağlığına kavuştuğunu söyledi.


Hastalık sürecinde herkesin desteğini hissettiğini anlatan Perçin, “Şu anda iyiyim. Dualarınızı eksik etmediniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na da teşekkür ediyorum. Birlikte iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.
TÜRSAB üyelerinden Cevdet Başkan da iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL