BELEDİYE HABERLERİ

Ayrı mahallede aynı sofrada

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde şehit aileleri ve gazilerin de katıldığı iftarda “Sizlerin desteği ve gücüyle, her gün ayrı mahallede, bu büyük ailenin parçası olarak aynı masanın etrafında..

Ayrı mahallede aynı sofrada

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Şirinyalı Mahallesi’nde şehit aileleri ve gazilerin de katıldığı iftarda “Sizlerin desteği ve gücüyle, her gün ayrı mahallede, bu büyük ailenin parçası olarak aynı masanın etrafında buluşuyoruz” dedi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin mahalle iftarları devam ediyor. Şirinyalı Mahallesi pazar yerinde düzenlenen iftarın çok özel konukları vardı. Şehit aileleri, gaziler, engelliler ve aileler, Muratpaşa Belediye Yaşlı Meclisi üyeleri ve hemşeri ve yöre dernekleri Muratpaşa’nın iftar sofrasında bir araya geldi. Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan’ın da katıldığı iftarda Başkan Uysal eşi Ümran Uysal’la birlikte yer alırken Yeşilbahçe, Fener ve Şirinyalı mahalle sakinleri de iftarda buluştu.

İftarda çocukların ezan saatini palyaço gösterileriyle beklerken Muratpaşa Belediyesi de aşevince hazırlanan yemeğini dağıtımı içir hazırlıklarını tamamladı. Dualar eşliğinde oruçların açıldığı iftarın ardından Başkan Uysal, kısa bir konuşma yaptı. Uysal, şunları söyledi:

“Ramazan’ımız mübarek olsun, tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Ne mutlu bize, yeniden aynı sofrada buluştuk. Her gün 4 bin, 5 bin kişilik iftar sofralarındayız. Sizlerin desteği ve gücüyle, kendi pişirdiğimiz yemeklerimizle kendi masamız ve sandalyemizle her gün ayrı mahallede bu büyük ailenin parçası olarak aynı masanın etrafında buluşuyoruz. Varlığınız, desteğiniz, komşuluğunuz için teşekkür ediyor, minnet duygularımı ifade ediyorum.”

Kaymakam Burhan ise “Böyle güzel sofralarda birliğimizi, beraberliğimiz koruyarak İnşallah daha nice Ramazan günlerinde Allah bize bir araya gelmeyi nasip etsin. Bu sofraların kurulmasında emeği geçen başta Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Muratpaşa’da iftar gecesi, çocuklar için Hacivat – Karagöz gösterisiyle devam etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL