Kepez’in sağlık ordusu 9 bin Covit19 aşısı yaptı

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi ekibi, 11 Ağustos’tan bu yana gece- gündüz çalışarak 9 bin Covit19 aşısı yaptı Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi (BSM) ekipleri, 11 Ağustos’ta başlattıkları Covit19 aşılaması çalışmasında 9..

Kepez’in sağlık ordusu 9 bin Covit19 aşısı yaptı

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi ekibi, 11 Ağustos’tan bu yana gece- gündüz çalışarak 9 bin Covit19 aşısı yaptı

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi (BSM) ekipleri, 11 Ağustos’ta başlattıkları Covit19 aşılaması çalışmasında 9 bin kişiye ulaştı. Hafta içi günleri mesai saatleri içinde BSM önünde konuşlandırılmış Sağlık Tır’ı ekibi, hafta sonları farklı noktalarda saat 10.00 ile 23.00 arasında görev yapıyor. Aynı saatlerde bir başka sağlık ekibi de, farklı bir noktada aşılama işlemi yapıyor.

YAYLALARA ÇIKTILAR

Havaların ısınmasıyla yaylalara giden Antalyalıların hizmetine de koşan belediyenin sağlık çalışanları, mesai kavramı olmaksızın pandemi ile mücadelede katkı koydu. Bu güne kadar Alanya’nın 2 yaylası, Kemer’in Beycik ve Ovacık beldeleri, Korkuteli’ndeki Varsak Yaylası ile Kepez’in 50’ye yakın mahallesine giden ekipler, HES uygulamasında Covit19 aşısı olma hakkı olanların aşılarını tamamlıyor. Bugün (18 Eylül) saat 19.00 ile 23.00 arasında, iki ekip Kızıllı ve Kültür Mahalleleri muhtarlık önünde görev yapacak.

EKİPLER ESNAFIN YANINDA

Ekipler 19 Eylül Pazar günü aynı saatler içinde Fevzi Çakmak ile Ahatlı Mahalleleri, pazartesi günü Varsak Karşıyaka ile Altınova Orta Mahalleleri, Salı günü ise Altınova Sinan ile Emek Mahalleleri muhtarlı önünde görev yapacak. Ekipler Salı ile Çarşamba günleri mesai saatleri içinde Fabrikalar Mahallesindeki Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yer alacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL