GÜNDEM KÜLTÜR SANAT ÜST MANŞET

Gezen Tavuk’ lar Gezi Grubu Antalya Beldibinde

Koray Karaca’nın kurduğu Gezen Tavuklar whatsapp Gezi Grubu’na dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici’den övgü geldi. Kendisinin de gruba üye olduğunu belirten Harun Cici özellikle pandemi nedeniyle hijyenin önemli..

Gezen Tavuk’ lar Gezi Grubu Antalya Beldibinde

Koray Karaca’nın kurduğu Gezen Tavuklar whatsapp Gezi Grubu’na dünyaca ünlü saç tasarım markası Harun Cici’den övgü geldi.

Kendisinin de gruba üye olduğunu belirten Harun Cici özellikle pandemi nedeniyle hijyenin önemli olduğu turistik seyahatlerde grubun ince eleyip sık dokuyarak Antalya Beldibi’ nde düzenlediği 4 günlük gezinin muhteşem olduğunu dile getirdi.

Harun Cici Eylül ayına düzenlediğini hatırlatarak, “Katılımcılarımız hep zaten bir aile ferdiydi. Gittiğimiz yer sakin ferah bir oteldi özellikle belirtelim, Beldibi’nde Castle Park Otel. Bundan sonraki süreçte gerçekten Koray beyin ilişkileriyle, dostluğuyla insan iletişimiyle muhteşem bir tatil yaptık “ dedi.

Koray Karaca Tekçe’de yaptığı açıklamada bunun bir aile gezisi olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: ”Yola çıkarken tabi hepimiz bir aileyiz. Atıyorum 10 kişiyle birlikte tatile gidelim dediğimizde o 10 kişi oluyor birden 30 kişi, 30 kişi oluyor 40 kişi. Böyle grubumuz olduğu zaman da gezen tavuklar diye bir watsapp grubu oluşturduk. Watsapp grubundan böyle bir gezer yaptık. Çok da keyifli bir tatil yaptık.

Beldibi, görülmesi gereken çok güzel bir yer. Ayrıca kaldığımız Castle Park Otel işletmecileri, çalışanlarından tutun bütün hepsi gayet güzel bizle ilgilendiler. Saygılı, hijyen. Hijyen kurallarına tamamıyla uyuyorlar. Bizim içinde önemli olan oydu. 65 yaş üstü, kendi annemde dahil misafirlerimiz vardı. Onlarla çok güzel bir tatil geçirdik. Ama bunların devamı gelir mi tabiki gelir. Daha birçok yerlere bu güzel grupla ve dışardan gelen arkadaşlarla bu gezilerin devamını düşünüyoruz.”.

CİCİ: TURİZMDE MÜTHİŞ EĞİTİM ALMIŞ KİTLE GÖRDÜM

Harun Cici Antalya’nın turizmin gözbebeği olduğunu hatırlatarak, “ Doğayla denizin içiçe olduğu Antalya’da teleferikle zirve yaptık, 2635 metreye çıktık, Olimpos Tahtalı’ya. Herkese tavsiye ederim. Aynı anda denizle doğayı görüyoruz. Şunu da belirtmek isterim. Antalya’ya son gelişimde şunu fark ettim.

Turizmle ilgili gerçekten müthiş bir eğitim almış kitle görüyorsunuz. Taksi şoförü de, garsonda servis şoförü de, sokaktaki insanda, mesela Olimpos’ta köylü selam verip, ben buranın köylüsüyüm ama diyerek başladığı konuşmasında turisti cezbedecek cümleler kurabiliyor. İkincisi ciddi anlamda Suluada görülmesi gereken bir yer. Tekne turu yapmıştık.

Tekne turunda Harun Cici turistlerin saçlarıyla şov yaptı.

Muhteşem koylar var. Gruptan da bahsedersek, ben, Koray karaca, Halide Tekçe, Sevim hanım. İzmir’den dostlarımız var. Örgütleyen Koray Karaca. Birbirinden bağımsız kişilerin aynı anda eğlenebilmesi çok zordur. Böyle bir grupla bunu yapabilmek bir başarıydı. Bunu başardık. İnşallah devamı gelir. Koray beye emekleri için teşekkür ediyorum”.

Özel Haber : Mahmut Kayacan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL