BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

FİLİZ DERNEĞİ 5. YILINI KUTLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (FİLİZ) kuruluşunun 5’inci yılında düzenlenen etkinliğe katıldı. Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanında FİLİZ Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, derneğin kuruluş yıl dönümü..

FİLİZ DERNEĞİ 5. YILINI KUTLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (FİLİZ) kuruluşunun 5’inci yılında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanında FİLİZ Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, derneğin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pasta kesildi.

Dans, tiyatro ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek ülkelerin birbirleriyle olan sosyal ve kültürel ilişkilerini pekiştirmeyi amaçlayan FİLİZ Derneği, iki dilli çocukların da birbirleriyle kaynaşmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu, etkinlikte yaptığı açıklamasında, “FİLİZ Derneği Başkanı Yana Balta ve dernek üyeleri, Kemer tanıtımına katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler yapıyor. Ülkelerin ve şehirlerin sosyal ve kültürel anlamda birbirlerini tanımasını sağlıyorlar. Kuruluşlarının 5’nci yılında düzenledikleri etkinlikte bir araya geldik. Derneğin yaptığı tüm organizasyonlara Kemer Belediyesi olarak tam destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

FİLİZ Derneği Başkanı Yana Balta ise yaptıkları tüm etkinlerde destek veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL