ASAYİŞ ÜST MANŞET

Antalya’da motosiklet denetimi

Antalya’nın Kepez ve Muratpaşa ilçesinde Trafik ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi. Gece saatlerinde trafik polisleri cadde üzerinde güvenli ve kademeli şekilde yol üzerinde..

Antalya’da motosiklet denetimi

Antalya’nın Kepez ve Muratpaşa ilçesinde Trafik ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi.

Gece saatlerinde trafik polisleri cadde üzerinde güvenli ve kademeli şekilde yol üzerinde ki şeritlere dubalar yerleştirdi. Trafik akışını kontrollü sağlayan ekipler sürücüleri tek tek durdurdu. Önce maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uyarılarda bulunan ekipler daha sonrasında sürücülerden ehliyet ve ruhsat isteyerek GBT sorgusu gerçekleştirdi.

Antalya’nın Kepez ve Muratpaşa ilçesinde Trafik ekipleri, plakasız ve tescil belgesiz motosikletler ile gürültüye neden olan motosikletleri denetlendi. 5 Motorsikletin çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran motosikletler ve kasksız olduğu tespit edildi. Ceza işlemi uygulandı.

Öte yandan gece saatleri boyunca denetim sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL