ASAYİŞ SON DAKİKA ÜST MANŞET

Yürek yakan haber! Biri boğuldu, diğeri yoğun bakımda

Gece saat 02.30 sıralarında Konyaaltı sahilinde boğulma vakası yaşandı. Afyon dan bayram  tatili için Antalya ya gelip tatil yapan gençler Konyaltı sahilinde bayram sevincini hüzne çevirdi.  Konyaltı sahilinde denize giren..

Gece saat 02.30 sıralarında Konyaaltı sahilinde boğulma vakası yaşandı.

Afyon dan bayram  tatili için Antalya ya gelip tatil yapan gençler Konyaltı sahilinde bayram sevincini hüzne çevirdi.  Konyaltı sahilinde denize giren 2 arkadaş Emre Öz (17) boğuldu, kurtarılan Hüseyin T. (17) ise tedaviye alındı. Antalya’da arkadaşıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapıldı. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çevredekilerin yardıma koşup sudan çıkardığı Emre Öz Olympos hastanesine ve Hüseyin T. Antalya Araştırma Hastanesine, çağırılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldı. Emre Öz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Hüseyin T. ise Antalya Araştırma Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

Polis memuru vatandaşlara uyarıda bulunarak; Lütfen, yüzmeyi bilmiyorsanız kesinlikle denize girmeyin. Yüzmeyi ne kadar iyi bilirseniz bilin kalp krizi, kramp vb. durumlara karşı kıyıdan çok fazla uzaklaşmayın. Tek başınıza mümkünse denize girmeyin.

Kronik rahatsızlığınız mevcutsa doktor tavsiyesi ile yüzün ve kesinlikle kıyıdan uzaklaşmayın. Yemek yedikten sonra hemen denize girmeyin. Hayatını kaybeden hiçbir vatandaşımızı maalesef geri getiremiyoruz. Lütfen, mutluluğumuz hüzne dönüşmesin” denildi.

Haber : Mahmut Kayacan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL