Kış turizminin merkezi Trendlife Otel…

Kış geldi ve üstüne bir de kar yağdı mı istikamet Uludağ Trendlife Otel Türkiye’nin en Önemli Kayak Merkezi olan Uludağ’da Trend Petrol Tarafından Milli Parkı içinde konumlandırılmış olan TrendLife Otel..

Kış turizminin merkezi Trendlife Otel…

Kış geldi ve üstüne bir de kar yağdı mı istikamet Uludağ Trendlife Otel

https://www.trendlifehotels.com

Türkiye’nin en Önemli Kayak Merkezi olan Uludağ’da Trend Petrol Tarafından Milli Parkı içinde konumlandırılmış olan TrendLife Otel , 2019 yılında yeniden inşa edilerek Türk Turizmine kazandırılmıştır. Uludağ 1. Bölge’de Kayak Pistine yakınlığı, Konforlu Pist Manzaralı Odaları , keyifli Restaurant ve Cafeleri , seçkin Mimarisi ve Üstün Hizmet anlayışı ile keyifli bir Kayak Tatiline ev sahipliği yapıyor.

Kış sporları ülkemizde çok popüler olmasa da, kar düşünce herkesin aklına da Uludağ düşer önce. Özellikle Marmara Bölgesi’nde ve yakın bölgelerde yaşayanlar için bir numaralı tercihtir.

Uludağ’a geldiniz ben kayak yapmak istiyorum ama kıyafetim, kayak malzemelerim yok diye tasalanmanıza gerek yok. Trendlife Otel’de bunları günlük olarak kiralayabileceğiniz birçok dükkan var.

Konum olarak Kayak Pistine 10 Metre, Bursa merkeze 35 Km, Yenişehir Havaalanı’na 75 Km , İstanbul Havaalanına 250 Km mesafede bulunmaktadır. Kış turizm cenneti olan yeşilliği ve oksijeniyle zengin Bursa Uludağ 1. Gelişim bölgesinde bulunan otelimiz. Herkesin çok iyi bildiği ‘’ACEMİ PİSTİNİN’’ yanında olup, Cennet kaya pistine 20 – 30 metre mesafededir. Konum olarak 112 Sağlık merkezi ve Karkay Cafe ile aynı bölgededir. Trendlife Otel Uludağ Milli Park bölgesinde konumlanmıştır. Tesis; Sabiha Gökçen Havalimanına 155 kilometre, Bursa merkeze 30 kilometre mesafededir.

https://www.trendlifehotels.com

Rahat ve konforlu bir tatil için her şeyin düşünüldüğü Trendlife Hotel misafirlerine hayallerindeki kış tatilini yaşatmayı vaat ediyor. Kış turizm cenneti olan yeşilliği ve oksijenleriyle zengin olan Uludağ’da konumlanan tesisin; aktiviteleri, konseptleri, kayak merkezleri ile sevdiklerinizle beraber eğlence ve keyif dolu bir tatil sizleri bekliyor.

Uludağ Trendlife Otel gerçekten özellikle kış sporlarını sevenler ya da kış tatilini sevenler için harika bir fırsat ve farklı bir deneyim olacaktır. Eğer çocuğunuz varsa burada çok eğlenecektir. Gençseniz ya da çocuğunuz yoksa yine de aynı şekilde buranın gençlere ne kadar uygun bir yer olduğunu gördüğünüzde tatiliniz ayrı bir keyiflenecektir.

Rahatınızın ve Konforunuzun tüm detaylarının düşünüldüğü Otelimizde , Kayak yapmanın yanı sıra Spa Merkezimizde dinlenmenin ve tatilin tadını çıkarırken bir çok aktivite ile tatilin zevkine varacaksınız.

KAYAK

Ferah ve hijyenik ortamı, modern dizaynıyla kayak odamızda; 150 adet kayak (rossingnol karving) ve 30 adet  snowboard malzemeleri bulunmaktadır.

Uludağ da ara tatil yoğunluğu #3
https://www.trendlifehotels.com

MAĞAZALAR

Market oyun salonu Cafe  ( kafenin konumu kayak odasının yanında)  Fotoğraf stüdyo salonu, oyun salonu reception katında bulunmaktadır.

KREDİ KARTLARI

Visa ve Master Card kredi kartları ile ödeme yapabilirsiniz.

EVCİL HAYVANLAR

Otelimize kabul edilmemektedir.

ÜCRETSİZ HİZMETLER

Genel mekanlarda ve odalarda Wireless İnternet bağlantısı kullanımı, safe box (resepsiyonda), tek seferlik odalardaki sular, tavla, okey

ÜCRETLİ HİZMETLER

Yemeklerde masada bulunan sular harici alınacak tüm içecekler, Öğün Dışı tüm Yiyecek ve tüm içecek talepleri, Oda Servisi, Telefon, Kuaför, Doktor, Laundry, Masa Futbolu, SKI PASS, Kayak Dersleri, Kayak Malzeme, Kayak Motoru, extra ücrete tabi hizmetlerimizdir.

Size çok yakınız

Resepsiyon hizmetlerimiz 7 gün 24 saat hizmetinizde

HIZLI REZERVASYON

+90 224 285 2323

sales@trendlifehotels.com

Uludağ 1. gelişim bölgesinin en prestijli oteli en çok tercih edilen kayak pistinin hemen yanında sizleri bekliyor…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL