SPOR

Egelilerin gözü Manaj’da

Önümüzdeki sezon için santrfor mevkiini güçlendirmek isteyen Göztepe ve Denizlispor’da dikkatler bu sezon 11 gol ve 3 asiste imza atan Kosovalı yeni Vedat Muriqi’in üzerinde. Türkiye uzun bir aradan sonra..

Egelilerin gözü Manaj’da


Önümüzdeki sezon için santrfor mevkiini güçlendirmek isteyen Göztepe ve Denizlispor’da dikkatler bu sezon 11 gol ve 3 asiste imza atan Kosovalı yeni Vedat Muriqi’in üzerinde.
Türkiye uzun bir aradan sonra 12 Haziran’da başlayacak Süper Lig için geri sayıma başlarken, diğer yandan kulüpler de yine yakın zamanda açılacak transfer mevsimi için çalışmalarını sürdürüyor. Ege’nin Süper Lig’deki iki temsilcisi Göztepe ve Denizlispor’u yeşil sahanın yanı sıra transfer çalışmalarında da büyük bir mücadele bekliyor. Özellikle yabancı futbolcu konusunda önümüzdeki sezon önemli değişikliklere gitmesi beklenen iki kulübün de listesinde yer alan isim ise Kosova’nın yeni parlayan yıldızı Arb Manaj.
11 GOL 3 ASİSTİ VAR

Kosova Süper Ligi’nde orta sıralarda yer alan Trepca takımında forma giyen ve özellikle bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu Arb Manaj, kulüplerin ilgisini çekmeyi başardı. Ligde oynadığı 20 maçta attığı 11 gol ve 3 asist ile skora katkı koyan Kosovalı futbolcunun yakın zamanda Fenerbahçeli Vedat Muriqi’den sonra ülkesinin milli takımının da değişmez santrforlarından biri olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
HERKES GOLCÜ ARIYOR
Yeni sezon öncesi yabancı futbolcuları yıllık ücretlerinde indirime gitmeye yanaşmayan ve bu nedenle transferde hareketli günler geçirmesi beklenen İzmir’in sarı – kırmızılı ekibinde dikkatler 22 yaşındaki Kosovalı yıldıza çevrildi. Bu sezon santrforlarından umduğunu bulamayan Göztepe Arb Manaj’ın durumunu takip ediyor. Diğer yandan yeni sezonda gol sıkıntısı yaşamak istemeyen Denizlispor’da Manaj gündemde. Haziran ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan Kosovalı genç yıldız için yeşil-siyalı kulüp de Teknik Direktör Bülent Uygun’un vereceği rapor doğrultusunda hareket edecek.
MENEMEN BEKLEDİĞİ
Türkiye Süper Ligi’nde forma giymeye sıcak bakan golcü futbolcunun durumunu takip eden Göztepe ve Denizlispor’un yanı sıra önümüzdeki sezon 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermeğe hazırlanan Menemenspor’un da Arb Manaj konusundaki gelişmeleri yakından izlediği öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL