BELEDİYE HABERLERİ

Tütüncü, “Gülveren Projesi, Kepez’e değer kazandıracak”

Kepez Belediyesi’nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde sürdürdüğü ‘Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’ büyük bir hızla ilerliyor. Projenin hayata geçirildiği mahalledeki şantiye alanını gezerek çalışmaları inceleyen Başkan Tütüncü, inşaat sektörünün havasını..

Tütüncü, “Gülveren Projesi, Kepez’e değer kazandıracak”

Kepez Belediyesi’nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde sürdürdüğü ‘Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’ büyük bir hızla ilerliyor. Projenin hayata geçirildiği mahalledeki şantiye alanını gezerek çalışmaları inceleyen Başkan Tütüncü, inşaat sektörünün havasını değiştirecek olan bu projenin, Kepez’e çok büyük bir değer kazandıracağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi’nde, 160 gecekondunun mülkiyet sorununu çözecek olan örnek kentsel dönüşüm projesini inceledi. Şantiye alanını gezen Başkan Tütüncü, çalışmalar hakkında projeyi yürüten firma yetkililerinden bilgi aldı. Gülveren Kentsel Dönüşümünün çok önemli bir proje olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “Kepez’de inşaat sektörünün havasını değiştirecek, inşaat yatırımlarının vasfını, niteliğini, kalitesini arttıracak ve Kepez’e de çok büyük bir değer kazandıracak, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projemiz büyük bir heyecanla, azimle, kararlılıkla devam ediyor.” dedi.

Hak sahiplerine muhteşem bir yatırım

Gelinen noktada hak sahipleri için yapılacak olan konutların temel aşamasından çıkıp, artık tabliye betonlarına geçilmiş vaziyette olduğunu belirten Tütüncü, “Bu büyük bir başarı. Bundan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Tabi bu süreçte belediyemiz bir yandan koronavirüs ile mücadele ederken, diğer yandan da, verdiği sözleri yerine getirmeye, hem de projelerini en güzel şekilde ortaya koymaya çalışıyor. Bizim belediyecilik anlayışımızda aynı anda pek çok alanda eş zamanlı olarak mücadele etmek var. Bu mücadelemizin neticesinde de buradaki hak sahiplerimiz için muhteşem bir yatırım meydana çıkıyor, güzel bir kentsel dönüşüm projesi meydana çıkıyor. Bir yandan da Kepez’in ve Antalya’nın standartlarını yapı sektöründe bir üst lige taşıyacak çok önemli büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz. “ diye konuştu.

Gülveren Kentsel Dönüşümü güzel bir proje

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşması sırasında projenin yükselmesinde emeği geçen ve büyük gayret gösteren yüklenici firma Pınarlar İş Ortaklığı’na da teşekkür etti. Başkan Tütüncü, “Onlar büyük bir hassasiyet ve dikkatle projemizi devam ettiriyorlar. İnşallah şimdi çok yakında eş zamanlı olarak halka arz edilecek olan yerlerde, yani satışa konu edilecek, gayrimenkul piyasasını hareketlendirecek ticari kısımda inşallah hayata geçecek. Dolayısıyla güzel bir projenin inşallah ortaya çıkmasını sonuçlayacağız. Ben bütün mühendis arkadaşlarımıza, mimarlarımıza, teknik gurubumuza, bürokrat arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün işçilerimize kolaylıklar dilemeye geldik. Bugün böylesi güzel bir ortamı, böylesi güzel bir ambiyansı teneffüs etmeye geldik. Bizim için büyük bir mutluluk. Bu projemizin temel atma törenini yapamadık, bu bizim içimizde bir ukde olarak kaldı. Ama bayramdan sonra hem buradaki çalışmaları tanıtacağımız, hem de Gülveren’deki projeyi topyekün tanıtacağımız güzel bir lansman toplantısını yine burada şantiyede gerçekleştirmek suretiyle, temel atma törenini yapamayışımızın kazasını da gerçekleştirmek istiyoruz. Bir işe başlamak, bitirilmesi anlamına gelirmiş. Son derece güzel günler burada Antalya’da, Kepez’de bizleri bekliyor.” dedi.

Konutlar söz verilen tarihte teslim

Pınarlar İş Ortaklığı Temsilcisi İbrahim Sert’de Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Şubat ayında yer tesliminin alındığını ve sonrasında hızlı ve hummalı bir şekilde projeyi hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Firma Temsilcisi Sert, “Hızlı bir şekilde, Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye söz verdiğimiz gibi en kıza zamanda bu projeyi alnımızın akıyla bitirip, kazasız belasız hak sahiplerine teslim edeceğiz.”diye konuştu.

Güveren’e modern konutlar

İhalesi konut yapımı karşılığında arsa satış modeli şeklinde kapalı teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleşen Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi, 65 bin 911 m2 alanda yaklaşık 160 gecekondu ve 135 hak sahibini kapsıyor. Proje kapsamında 12 katlı 6 bloktan oluşan 320 daire inşa edilerek, hak sahiplerine verilecek. Proje ile hak sahiplerine konforlu, modern, sosyal tesis imkanlarının olduğu konutlarda yaşama imkanı sunulacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL