ASAYİŞ EĞİTİM

Trafik polisleri EBA canlı sınıf uygulamasına katıldı

Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığı, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını artırmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik..

Trafik polisleri EBA canlı sınıf uygulamasına katıldı
Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığı, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını artırmak amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, bugünü takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Bu yıl tüm dünyayı etkisi altına alan Koronovirüs (Covid-19) salgını nedeniyle,  İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla “Karayolu Trafik Haftası” etkinliklerinin 02 – 08 Mayıs 2020 tarihleri arasında “Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda”, “Trafikte Her Yıl Daha İyiye” mottolarıyla; Koronovirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerle örtüşecek şekilde kutlanması planlanmıştır.
Bu bağlamda Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmalar neticesinde trafik polislerimiz, ilimizdeki öğretmenlerin birebir internet üzerinden verdikleri EBA Canlı Sınıf Uygulaması eğitimlerine katıldılar.
Trafik polislerini karşılarında gören çocukların sevinçle karşıladığı canlı yayın dersinde, trafik haftası mottosu kullanılarak haftanın önemine değindiler. Ders esnasında çocuklara trafik kurallarını tekrar hatırlatan trafik polisleri ile öğretmenler, Karayolu Trafik Haftasına olan duyarlılığı artırmak ve trafik kültürünü benimsetmek adına önemli bir adım attılar.
Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Kapsamında Trafik Polisleri EBA Canlı Sınıf Uygulamasına Katıldı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL