EKONOMİ

ALOSBİ’den Ramazan desteği

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı. ALOSBİ, toplum sağlığına ve milli dayanışmaya verdiği önemi bir kez..

ALOSBİ’den Ramazan desteği

Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

ALOSBİ, toplum sağlığına ve milli dayanışmaya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi. Global salgın nedeniyle yaşanan zorlu süreçte ALOSBİ ve bünyesindeki firmalar, Aliağa’daki ihtiyaç sahipleriyle buluştu. Ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahiplerine yüzlerce Ramazan paketi ve market hediye çeki dağıtıldı.

ALOSBİ Bölge Müdürlüğü, bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine yönelik 200 adet Ramazan hediye çeki dağıtırken ALOSBİ bünyesinde faaliyet gösteren Anatolia Doğal Taş Seramik A.Ş, Adamar Dış Tic. ve Denizcilik Şirketi, Lukoil Lubricants Middle East Madeni Yağ Şirketi, İlk İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş, Arslan Damper Makina Sanayi, Atik Metal Sanayi ve CS Wind Turkey Kule İmalatı A.Ş Ramazan erzak paketi ve hediye çeki bağışladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL