BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Konyaaltı Belediyesi’nden maske ve koruyucu gözlük

Konyaaltı Belediyesi ilçedeki semt pazarı esnafına ve de sağlık kuruluşlarına koronavirüsü önlemleri kapsamında eldiven, maske ve koruyucu gözlük dağıtıyor. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü nedeniyle alınan tedbirler Konyaaltı’nda genişletiliyor. Konyaaltı..

Konyaaltı Belediyesi’nden maske ve koruyucu gözlük

Konyaaltı Belediyesi ilçedeki semt pazarı esnafına ve de sağlık kuruluşlarına koronavirüsü önlemleri kapsamında eldiven, maske ve koruyucu gözlük dağıtıyor.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü nedeniyle alınan tedbirler Konyaaltı’nda genişletiliyor. Konyaaltı Belediyesi bu tedbirler kapsamında sabit pazar yerlerinde esnafa ve de bölgede hizmet veren sağlık kuruluşlarına koruyucu eldiven, maske ve gözlük dağıtıyor.İlçedeki bütün pazarcı esnafına maskelerin belediye tarafından dağıtıldığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sabit pazar yerlerinin öncesi ve sonrasında dezenfektasyon çalışmalarının devam ettiğini yineledi.

 

Başkan Semih Esen şöyle konuştu; “Pazarcı esnafımıza farkındalık olsun diye eldiven ve maske dağıtıyoruz. Pazarcı esnafımızın her gittiği yere gidip onlara kişisel hijyen malzemesi veriyoruz. Bir hafta içerisinde yaklaşık 2 bin adet maske dağıttık. Bununla birlikte ilçemizde hizmet veren sağlık kuruluşlarına koruyucu gözlük veriyoruz.Her birimiz kendi üzerimize düşeni yerine getirirse bu salgını daha çabuk atlatırız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL