BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Kemer Belediyesi hastanelere tünel çadırı kuruyor

Kemer Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Kemer’de bulunan hastanelere tünel çadırları temin ediyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilçede alınan tedbirler kapsamında Kemer Devlet Hastanesi’nden gelen talep..

Kemer Belediyesi hastanelere tünel çadırı kuruyor

11

Kemer Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Kemer’de bulunan hastanelere tünel çadırları temin ediyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilçede alınan tedbirler kapsamında Kemer Devlet Hastanesi’nden gelen talep üzerine hastaneye tünel çadırı temin edildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, hastaneden gelen talep üzerine belediye ekiplerini hızlı bir şekilde tünel çadırını temin etmesi için görevlendirdi.

1

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Kemer Devlet Hastanesi’nden gelen tünel çadırı talebi üzerine hızlı bir şekilde çadırın kurulumunu yaptık ve kendilerine teslim ettik. Tedbirleri elden bırakmıyoruz. Hastaneye gelen vatandaşlarımız ilk olarak bu çadırlarda muayene olacak ondan sonra hastane içerisine alınacaklar. Vatandaşlarımız çok acil durumlar dışında hastaneye gitmesin. Evde kalın sağlıklı kalın. Biz belediye olarak her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

10

Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ise devlet hastanesinin, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’ndan talebi üzerine, tünel çadırını temin ettiklerini ve kurulumunu yapıp hastane yetkililerine teslim ettiklerini ve hafta içerisinde bir çadır daha kuracaklarını kaydetti.

9

Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül de çadırın kurulumu sırasında incelemelerde bulunarak Kemer halkını evlerinde kalmaları konusunda uyardı.

7

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL