SAĞLIK

Karargâhlarda görev yapan saygı nöbetçileri maske takarak nöbet tutuyor

Millî Savunma Bakanlığı tarafından COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanmaya devam ediyor. Birliklerdeki önlemlerin yanı sıra Bakanlık, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları..

Karargâhlarda görev yapan saygı nöbetçileri maske takarak nöbet tutuyor

Millî Savunma Bakanlığı tarafından COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerde kararlılıkla uygulanmaya devam ediyor.

Birliklerdeki önlemlerin yanı sıra Bakanlık, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıkları karargâhlarında da virüse karşı yoğun önlemler alındı.

Ziyaretçilere kapatılan karargâhlarda personelin giriş ve çıkışlarında yoğun kontroller uygulanıyor. Nizamiyelere termal kameralar kurulurken personelin ateşi görevliler tarafından ölçülüyor. Dezenfeksiyon işlemlerinin düzenli olarak yapıldığı karargâhlarda personel maske kullanıyor, sosyal mesafe kuralına azami dikkat gösteriyor.

Asgari personelin görev yaptığı karargâhlarda görüşmeler, toplantılar telefon ve bilgisayarlar üzerinden yapılırken farkındalık oluşturmak için personele düzenli bilgilendirme de yapılıyor.

Millî Savunma Bakanlığı girişi, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı’ndaki Aslanlı Kapı ile Kuvvet Komutanlıkları karargâhları girişinde görev yapan “Saygı Nöbetçileri“ne tedbirler kapsamında maske dağıtıldı. Böylece “Saygı Nöbetçileri” de maskeyle görevlerini yapmaya başladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL