ASAYİŞ

Antalya’da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, Antalya’da uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak  sürdürülen çalışmalarda; (F.T.) isimli şahsın doğu illerinden..

Antalya’da yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi
Habipler Mahallesinde Bir İkamette Yüklü Miktarda Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, Antalya’da uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak  sürdürülen çalışmalarda;
(F.T.) isimli şahsın doğu illerinden yüklü miktarda eroin maddesi getirdiği ve bu maddeleri (C.B.) isimli şahsa ait Kepez İlçesi Habipler Mahallesinde bulunan bir evde depoladıkları yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine harekete geçildi. Ekip, bahse konu adreste yapılan aramada şüpheli (2) şahısla birlikte, daralı ağırlığı (10 kilo 420 gram) olan eroin maddesi ele geçirdi.
İşlemleri tamamlanan şüpheli (F.T.) ve (C.B.) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’nca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçlarından işlem yapıldı ve sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL