ASAYİŞ SAĞLIK

Antalya’da sahte maske ele geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Coronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine karşılık kullanılan tıbbi maske, dezenfektan vb. ürünlerine aşırı talep olmasından dolayı bunu fırsata çevirmek isteyen..

Antalya’da sahte maske ele geçirildi
Antalya’da Sahte Maske Ele Geçirildi
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce Coronavirüs (Covid-19) salgını tedbirlerine karşılık kullanılan tıbbi maske, dezenfektan vb. ürünlerine aşırı talep olmasından dolayı bunu fırsata çevirmek isteyen ve bu ürünleri merdiven altı tabir edilen yerlerde tamamen sağlıksız şekilde üreterek piyasaya sürmeye çalışan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. Antalya Muratpaşa İlçesinde (2) iki işyerinde yapılan operasyonlarda, 12 bin 150 adet izinsiz ve sağlık koşullarına uygun olmayan maske ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanan jkj kişi hakkında Cumhuriyet Savcısı’nın talimatına istinaden “TCK-186 sayılı Kanun’a Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak coronavirüs (Covid-19) salgınını kendilerine fırsata çevirmek isteyen ve merdiven altı tabir edilen yerlerde sağlıksız koşullarda ve yetkili mercilerden izin alınmadan üretim yapan ve piyasaya sürmeye çalışan, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan,  insan sağlığı ile oynayan, kaçakçılık yaparak Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL