BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Antalya Büyükşehir maskede seri üretime geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı makine ile ATASEM kurs merkezlerindeki maske üretim kapasitesini artırdı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı makine ile ATASEM kurs merkezlerindeki maske üretim kapasitesini artırdı. Antalya Büyükşehir..

Antalya Büyükşehir maskede seri üretime geçti

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı makine ile ATASEM kurs merkezlerindeki maske üretim kapasitesini artırdı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve iç mekan

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı makine ile ATASEM kurs merkezlerindeki maske üretim kapasitesini artırdı.
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Antalya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında hummalı bir çalışma yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi, ATASEM kurs merkezlerinde başladığı steril maske üretim kapasitesini yeni aldığı makine ile artırdı. Uncalı ATASEM Moda Evi’ne kurulan yeni maske üretim makinesi seri bir şekilde üretim yapabilecek.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kovid -19 virüs salgınıyla birlikte ATASEM kurs merkezlerinde maske üretimine başladıklarını hatırlatarak, “ATASEM’deki atölye hocalarımızla kendi çabalarımızla kesim ve dikim atölyesi oluşturduk ve üretime başladık. Belediye personelimizin maske ihtiyacını kendimiz üreterek karşıladık. Şimdi belediye personelinin yanı sıra kamu kurumları ve vatandaşların da maske ihtiyacını karşılayabileceğiz. Bu amaçla daha çok maske üretebilmek için yeni bir makine aldık. Bu maske üretim makinesi ile daha iyi bir kesim hızı elde ettik” dedi.

Fotoğraf açıklaması yok.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL