BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Adalya Koleji’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında sokak hayvanlarını unutmayan Adalya Koleji, Kepez Belediyesi aracılığıyla dağıtılmak üzere kedi ve köpek maması bağışında bulundu. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle birçok iş yerinin kapalı..

Adalya Koleji’nden sokak hayvanlarına mama desteği

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında sokak hayvanlarını unutmayan Adalya Koleji, Kepez Belediyesi aracılığıyla dağıtılmak üzere kedi ve köpek maması bağışında bulundu.

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle birçok iş yerinin kapalı olması ve sokaklardaki nüfus sayısının azalması sokak hayvanlarının beslenmesini gündeme getirmişti. Salgına karşı alınan önleyici tedbirler noktasında; Kepez Belediyesi, ilk günden itibaren ilçedeki can dostlarını unutmayarak,  sokak hayvanlarının beslendiği mama ve su kaplarının sayısını acilen artırmıştı. Sokak hayvanlarının sağlıklı bir ortamda beslenmelerini sağlamak için mama ve su kaplarını yıkayarak, dezenfekte eden Kepez Belediyesi, bir yandan da can dostların aç kalmaması içinde kapları düzenli olarak dolu tutuyor. Sokak hayvanlarının güvenli ve sevgi dolu bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için gerekli her türlü tedbirlerin alındığı Kepez’de, hayırseverler sayesinde bu çalışmalar daha da anlam kazanıyor.

Sokak hayvanları için anlamlı bağış

Bu zor günlerinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmayan Adalya Koleji, Kepez Belediyesi aracılığıyla dağıtılmak üzere kedi ve köpek maması bağışında bulundu. Adalya Koleji tarafından sokak hayvanları için bağışlanan mamalar Belediyenin Veterinerlik Hizmetleri Birimi tarafından teslim alındı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sokak hayvanları için yapılan anlamlı bağışı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Tütüncü yaptığı paylaşımda; Bu zor günlerde sevimli dostlarımızı unutmayan Adalya Koleji-Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi Kurucusu Kenan Çelik Hoca’ya duyarlılıkları için çok teşekkürler. Bağışladıkları kedi ve köpek mamalarını ekiplerimizce sokak hayvanlarına verilmek üzere teslim aldık. İyi ki varsınız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL