SAĞLIK

Rotary’den doktor adaylarına liderlik eğitimi

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Balçova, Gündoğdu ve Güzelyalı Rotary Kulüpleri Tıp Fakültesi öğrencilerine “İçindeki Lideri Keşfet” temasıyla liderlik eğitim semineri düzenledi. İlk kez bir meslek dalına yönelik olarak düzenlenen “Rotary..

Rotary’den doktor adaylarına liderlik eğitimi

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar
Uluslararası Rotary 2440. Bölge Balçova, Gündoğdu ve Güzelyalı Rotary Kulüpleri Tıp Fakültesi öğrencilerine “İçindeki Lideri Keşfet” temasıyla liderlik eğitim semineri düzenledi. İlk kez bir meslek dalına yönelik olarak düzenlenen “Rotary Yarının Liderlerini Arıyor” mesleki liderlik eğitimine 24 doktor adayı katıldı.

Görüntünün olası içeriği: 30 kişi, iç mekan

Rotary 2440. Bölge Federasyonu Rotary Yarının Liderlerini Arıyor (RYLA) Komitesi bu yıl 9. sunu düzenlediği liderlik eğitim seminerlerinde ilk kez doktor adaylarına yönelik bir liderlik eğitimi düzenledi. Balçova, Gündoğdu, Güzelyalı Rotary Kulüplerinin iş birliği ve organizasyonuyla düzenlenen “İçindeki Lideri Keşfet” RYLA-TIP Seminerine her biri alanında uzman birbirinden değerli konuşmacılar konuk oldu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

Tıp Fakültesi öğrencilerinin iki gün süren eğitiminde Dokuz Eylül Üniversitesi İç Hastalıkları Nefroloji Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Caner Çavdar robotik cerrahi, uzaktan hasta izleme gibi teknolojinin sağlık alanındaki sağladığı yeniliği “Dijital Çağda Liderlik” konusuyla, İzmir Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Abacıoğlu hekimlikteki bilgi birikiminin uygulamadaki hızını ve nasıl olması gerektiğini “Bilgi, Belirsizlik ve Karar Verme” konu başlığıyla, Kişisel ve Kurumsal İletişim Stratejileri Uzmanı, Davranış Bilimci, Profesyonel Konuşmacı ve Eğitmen Dr. Cengiz Üzün doktorların etkin dinlemesinin mesleğe yansıma şeklini “Derin Dinleme ve Ego Arasındaki İlişki” ile Genel Cerrahi Uzmanı, Türkiye Organ Nakli Koordinatörü Dr. Ata Bozoklar ise doktor hasta ilişkisini “Her Şeyden Biraz” konuşarak bilgi, birikim ve tecrübelerini geleceğin hekim adaylarına aktardı.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Bu eğitimin daha çok İletişim, ilişki yönetimi ve kendi içindeki lideri keşfetmeye yönelik bir program olduğunu dile getiren Rotary Yarının Liderini Arıyor Komite Başkanı Ender Levent Özkuşçu, kendine liderlik edemeyen bir kişinin başkalarına da liderlik edemeyeceğini dile getirerek, “Liderlik dediğimiz olay da bir yolculuk aslında. Bu verdiğimiz 32 saat süren yoğun bir program ve içerisinde sürekli iç dünyalarında kendi farkındalıklarını geliştirecek sorular testler uygulamalar var. Onların çıktı sonuçlarına göre de kendi durumlarını belirliyorlar. Bu mesleki bir eğitimden ziyade bir iletişim. O yüzden “İçindeki Lideri Keşfet” derken onları kendi iç dünyalarında bir yolculuğa çıkartmak istiyoruz hedefimiz o” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan

İçindeki Lideri Keşfet Liderlik Eğitim Semineri, Liderlikte Etki Alanı Oluşturma ve Geliştirme, Kavramlar ve Bireysel Liderlik Analizi, Çalışma ve İş Teklifi, Liderlik ve İletişim, Lider, Kişi ve Grup Etkileşimi, Algılama Farklılıkları, Yapılacak İşler, Kefe Analizi, Tasarım Yarışması ve Ön Hazırlık konularındaki eğitimler ile sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, takım elbise

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL