EKONOMİ ÜST MANŞET

KESİAD’a ilk kadın başkan

Başkanlık bayrağını Seçil Beydemir Kaynak aldı Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) tarihinde, ilk kez bir kadın, başkanlığa seçildi. Seçil Beydemir Kaynak, yapılan genel kurulda tek aday olarak girdiği..

KESİAD’a ilk kadın başkan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Başkanlık bayrağını Seçil Beydemir Kaynak aldı

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) tarihinde, ilk kez bir kadın, başkanlığa seçildi. Seçil Beydemir Kaynak, yapılan genel kurulda tek aday olarak girdiği seçimde KESİAD’ın ilk kadın başkanı oldu.
Kemalpaşa Ramada Otel’de yapılan KESİAD’ın genel kurulunda KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Meriç bir konuşma yaparak geçirdiği 2 yıllık süreci anlattı. KESİAD kurucu başkanı Fahrettin Selçik’in divan kurulu başkanlığı görevini yürüttüğü kongrede tek liste olarak seçime katılan Seçil Beydemir Kaynak, oy birliği ile KESİAD’ın 18 yıllık tarihinde ilk kadın başkan oldu.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Kongrede söz alan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Meriç, kendi döneminde ilk icraat olarak toplumsal cinsiyet eşitliği adına dernek ismindeki “iş adamları” yerine “iş insanları”nı eklediklerini söyleyerek, “Şimdi de bir kadın başkan seçerek KESİAD’ın toplumsal cinsiyet eşitliğine olan inancını ve laik demokratik anlayışa bağlılığını göstermiş olduk. Seçil Başkan’a başarılar diliyorum” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Oylama sonrasında bir teşekkür konuşması için kürsüye gelen KESİAD’ın ilk kadın başkanı Seçil Beydemir Kaynak ise kendisine gösterilen desteğe teşekkür etti. KESİAD’ın ilk kadın başkanı olmaktan duyduğu gururu dile getiren Kaynak, “Bu gurur aslında hepimizin. Bu yolda beni destekleyen, bana yol açan, yanımda duran ve cesaretlendiren tüm aileme, dostlarıma ve en önemlisi siz KESİAD üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni yönetimde kadın üye sayısını da ikiden dörde çıkarmış olduk. Umarım hep beraber dolu dolu iki yıl geçirerek sizlere layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, ayakta duran insanlar
Yönetim Kurulu Üyeleri

Seçil Beydemir Kaynak (Başkan)
Mutlu Can Günel,
Yeşim Işıklı,
Sevil Yöndem,
Can Arditti,
Erçin Şahin,
İbrahim Sezek,
İbrahim Özdemir,
Tuğba Kiriş,
Gürhan Güven,
Öncel Sarıkaya,
Ural Kurtkapan

Denetim Kurulu Üyeleri

Sebahattin Dönmez,
Mustafa Mutlubaş,
Taner Hirik,
Ferhat Kılıç,
Gürhan Bildiler,
Filip Minasyan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL