KÜLTÜR SANAT

Kazandığımız zaferler mi büyük? Ödediğimiz bedeller mi?

“Sanatın coşkuya, bilginin doyuma, aşkın tutkuya evrildiği bir hikayede, kaybeden olmak mümkün müdür?”  Bu sorunun cevabını düşündünüz mü? Her ne kadar kişiden kişiye bu sorunun cevabı değişse de; gerçekliğinden şüphe..

Kazandığımız zaferler mi büyük? Ödediğimiz bedeller mi?

“Sanatın coşkuya, bilginin doyuma, aşkın tutkuya evrildiği bir hikayede, kaybeden olmak mümkün müdür?”  Bu sorunun cevabını düşündünüz mü?

Her ne kadar kişiden kişiye bu sorunun cevabı değişse de; gerçekliğinden şüphe edilmeyecek mutlak bir nokta var. Sanatın, bilginin ve aşkın tozlarına bulanmış her yaşanmışlık, acı da olsa deneyimlemeye değer! İşte Yazar Evrim Duyal  kitabı “Son Siyah”ta, romandaki karakterlerle birlikte okuyucuyu bu deneyimde nelerle karşılaşılabileceğini görmek üzere maceraya sürüklüyor.
Kerasus Yayınları tarafından dağıtılan kitap, iki bölümden oluşuyor; romanın ilk bölümü, hayata değil kendine ait seçimlerle yaşayanlara, ikinci bölümü ise seçimlerinin sorumluluklarını alabilenlere ithaf edildi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, şunu diyen bir yazı 'coşkuya, bilginin doyuma, aşkın tutkuya evrildiği bir hikayede kaybeden olmak mümkün müdür?" SON SİYAH Evrim Duyal Kitabevleri ve Online' da! SİYAH'
Romanı okurken, hayata ait seçimlerle kendine ait olanlar arasında bocalayan Tamer’i tanıyacaksınız romanda ilk önce. Para gibi bir gücü yönetirken eriştiği olağanüstü başarıyı, kendi varoluş sarsıntılarını yönetirken de gösterebilecek mi, göreceksiniz. Affetmeyi başarabilmek için yaşayan Yelda’yla tanışacaksınız hemen ardından. Birine gerçekten güvenmenin bedelini ödeyecek kadar cesur musunuz? Sez’i tanırken öğreneceksiniz.
Mükemmeli arayan bir finans dâhisinin sanat dolu duygusal dünyasına, Korhan’ın sıra dışı hayatının ihtişamlı kapısından gireceksiniz. Sayfaları çevirdikçe de birbirinden renkli diğer yan karakterlerle tanışacaksınız.
Ve… ‘Son Siyah’ı okumayı bitirdiğinizde kendinize şunu soracaksınız, Kazandığım zaferler mi büyük, ödediğim bedeller mi?”

Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'SON SİYAH Evrim DUYAL Sanatın bilginin doyuma, aşkın aşkın tutkuya evrildiği bir hika hikayede kaybeden olmak mümkün müdür? KERASUS'

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL