KADIN

Huzurevi’nde anlamlı “Dünya Kadınlar Günü” kutlaması

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ile birlikte huzurevindeki “Dünya Kadınlar Gününü” kutladı. Kutlamaya Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı..

Huzurevi’nde anlamlı “Dünya Kadınlar Günü” kutlaması

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ile birlikte huzurevindeki “Dünya Kadınlar Gününü” kutladı.
Kutlamaya Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Kızılay İlçe Başkanı Kamil Karadeniz, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri ve KAR-İŞKAD üyesi kadınlar katıldı.

Kaymakam Çalışır ve yanındakiler Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevinde bulunan kadınları ziyaret ederek “Dünya Kadınlar Günü” nü pasta keserek kutladı ve karanfil dağıttı. Onlarla birlikte uzun süre sohbet ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, yaşlılarına sahip çıkanlara yaşlandıklarında da birilerinin mutlaka sahip çıkacağını belirterek şunları söyledi “Yaşlılarımıza mutlaka sahip çıkmalıyız. Bu gün yaşlımıza sahip çıkarsak bugünün küçükleri de bunu görecek, yaşlandığımızda onlar da bize sahip çıkacaklardır.”
Kaymakam Çalışır, etkinliği düzenleyen KAR-İŞKAD’lı kadınlara, Başkan Nil Güneri ile Huzur Evi Müdürü Sevda Özen’e teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, masa ve iç mekan
KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri etkinliğe katılan başta Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’a ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederek, KAR-İŞKAD olarak toplum yararına olan etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 19 kişi, ayakta duran insanlar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL