GÜNDEM SAĞLIK SON DAKİKA SPOR

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’a Koronavirüs teşhisi

Galatasaray Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı ifade edildi. Albayrak’ın eşinin de koronavirüs..

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’a Koronavirüs teşhisi

abdürrahim albayrak ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak’ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı ifade edildi. Albayrak’ın eşinin de koronavirüs testi pozitif çıktı. Haber Çadırı internet haber sitesi ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Resim

Sn. Abdurrahim Albayrak’ın sağlık durumu hakkında

Galatasaray Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL