BELEDİYE HABERLERİ SAĞLIK

Antalya Büyükşehir 10 ayda 544 hastaya otomatik yatak yardımı yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Demre, Finike, Kumluca, Kemer ve Kepez’de 8 kişiye daha elektronik hasta yatağı veren Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan 2019’dan bu..

Antalya Büyükşehir 10 ayda 544 hastaya otomatik yatak yardımı yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Demre, Finike, Kumluca, Kemer ve Kepez’de 8 kişiye daha elektronik hasta yatağı veren Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan 2019’dan bu yana hasta yatağı yardımı yaptığı kişi sayısı 544’e ulaştı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin karşılanması noktasında son derece hassas davranan Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri gelen talepler sonrası yaptığı incelemenin ardından 19 ilçede elektronik hasta yatağı yardımlarını sürdürüyor. Hasta yatakları teslim edilen vatandaşlar ve yakınları büyük mutluluk yaşıyor. Kemer İlçesi Göynük Mahallesi’nde yüksek tansiyona bağlı felç geçiren ve yatağa bağlı yaşayan 71 yaşındaki Refik Kaplan’a Büyükşehir Belediyesi tarafından hasta yatağı yardımı yapıldı. Konforlu bir yatağa kavuştuğu için büyük mutluluk yaşayan Kaplan’ın ailesi böyle bir hizmetin kendileri ve bu tür sorunlar yaşayan aileler için çok önemli olduğunu belirterek Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti.
EŞİM GÜVENDE OLACAK


Kumluca’ya bağlı Mavikent Mahallesi’nde yaşayan 77 yaşındaki Eşemen Karaöz’e de hasta yatağı teslim edildi. Belindeki kırık nedeniyle yaklaşık 3 yıldır yatağa bağlı yaşayan Karaöz, konforlu bir yatağa kavuştuğu için sevinç yaşadı. Kumluca’nın Kasapçayırı Mahallesi’nde yaşayan 63 yaşındaki Arif Ata’ya ı hasta yatağı yardımında bulundu. Eşi Aynur Ata, “Eşim 2 yıldır yatağa bağlı olarak yaşıyor. Kanepeden sürekli düştüğü için yanından ayrılamıyordum. Ev işlerimi yapamıyordum. Bu yatak sayesinde eşimin güvende olduğunu bileceğim. Başkan Muhittin Böcek’ten Allah razı olsun” diye konuştu.
YARALARINDAN KURTULACAK


Korkuteli Taşkesiği Mahallesi’nde ikamet eden solunum destek cihazına bağlı Süleyman Korkut’a da hasta yatağı verildi. Hasta yatağının çok kullanışlı ve rahat olduğunu söyleyen Korkut, daha önceki tahta yatakta sırtlarının yara oluştuğunu, bütün vücudunun ağrıdığını belirterek, mutluluğunu dile getirdi.
DEMRE VE FİNİKE DE 3 KİŞİYE YATAK
Büyükşehir Belediyesi Finike ve Demre’de de ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Finike Turunçova Mahallesi’nde 58 yaşındaki felçli Veli Duman’a hasta yatağını teslim etti. Finike Hasyurt Mahallesi’nde yaşayan 66 yaşındaki Mükerrem Atakan’a da hasta yatağı yardımında bulunuldu. Demre ilçesi Alakent Mahallesi’nde ikamet eden 71 yaşındaki felçli Hörü Soydan’a da Büyükşehir ekipleri tarafından elektronik hasta yatağı teslim edildi.


BİR TELEFON İLE YATAĞIMIZI ULAŞTIRDILAR
Kepez İlçesi’nde Bir ay yoğum bakımda tedavi gördükten sonra tedavisine evinde devam edilecek olan Hayati Kara’ya da hasta yatağı yardımında bulunuldu. Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan Hayati Kara’nın ağabeyi Sefa Kara, “Doktorlar, hastamızın konforlu ve rahat edebileceği bir hasta yatağında yatması gerektiğini söylediler.  Büyükşehir Belediyesi’ni arayıp hasta yatağı ihtiyacımız olduğumuz söyledik.  Sağ olsunlar bir telefon ile yatağımızı bize ulaştırdılar. Hassasiyetinden ve hızlı çözümünden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek olmak üzere tüm çalışanlara ailemiz adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL