BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

Trabzonlular horonla coştu

Trabzon’un kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibi tarafından folklor gösterisi düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı organizasyona, Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet..

Trabzonlular horonla coştu

Trabzon’un kurtuluşu etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibi tarafından folklor gösterisi düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı organizasyona, Trabzonlular büyük ilgi gösterdi.

15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda gerçekleştirilen horon gösterisini, Trabzonlu vatandaşlar ilgiyle izledi. Halk oyunları ekibinin ardından vatandaşlar da kendini eğlenceye kaptırarak dakikalarca horon oynadı. Ünlü sunucu Vahe Kılıçarslan da Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinliklerini yakından takip etti. Sunucu Kılıçarslan, gösterilerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Trabzon’un kurtuluş coşkusu hakkında röportaj yaptı. Başkan Zorluoğlu ve Vahe Kılıçarslan etkinliğin sonunda vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL