EKONOMİ ÜST MANŞET

Poyraz Otomotiv’e liderlik ödülü

İzmir’in Lideri Fiat!  Geçtiğimiz yılı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri olarak bitiren Fiat, ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari modelleri ile İzmir’de de başarılı sonuçlara imza..

Poyraz Otomotiv’e liderlik ödülü

İzmir’in Lideri Fiat!  Geçtiğimiz yılı Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarının lideri olarak bitiren Fiat, ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari modelleri ile İzmir’de de başarılı sonuçlara imza attı. Fiat, gerçekleştirdiği 27 bin adet satış ve yüzde 17’lik Pazar payı ile bölgenin de en çok tercih ettiği marka oldu.

.

2019 yılını Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarının lideri olarak tamamlayan Fiat, İzmir’in de lider markası oldu.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ve Aralık Ayı Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre Fiat, en büyük ilk 20 ilin 16’sı olmak üzere, otomobil+hafif ticari araç toplamında 46 ilde birden en fazla tercih edilen marka olma başarısı gösterdi.

Fiat, söz konusu başarısını İzmir’de de devam ettirdi. TÜİK verilerine göre İzmir’de 17 bin 146 adet satış adedi ve yüzde 17’lik Pazar payıyla en çok tercih edilen marka oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç“ Markamız adına pozitif geçen 2019 yılında Türkiye toplam pazarının en çok tercih edilen markası olmanın gururunu yaşadık. Başarımızın ardında değerli bayilerimizin ve satış teşkilatımızın çok önemli bir payı var. İl bazlı liderliklerimizdeki, uzun yıllardan bu yana iş birliği içerisinde olduğumuz kıymetli bayilerimiz, Poyraz, Birmot, Enriko Aliberti’ye özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fiat Satış Direktörü Mahmut Karacan ise Fiat’ın İzmir’deki gücünü temsil eden Poyraz, Birmot, Enriko Aliberti ile süregelen iş birliklerinin yeni bir başarıyla taçlanmasından ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Karacan; “2019 yılındaki başarılı çalışmalarından ötürüİzmirdeki teşkilatımızı kutluyorum. Otomobil ve hafif ticari araç ürün gamımız, Türkiye geneline yayılangüçlü bayi ağımız ile 2020 yılında da Türkiye otomotiv pazarındaki iddiamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İzmirlilerin Tercihi Fiat Egea!

Liderlik ödülünü Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç ve Satış Direktörü Mahmut Karacan’dan alan Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selami Özpoyraz, Fiat markasının yıl boyunca düzenlenen satış ve satış sonrası kampanyalarıyla da tüketicinin yanında olduğuna değindi. Özpoyraz, Fiat markasının İzmir’deki temsilcileri olarak satış ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyeti önceliği ile çalıştıklarını vurguladı.

Egea Ailesi’nin 2019 yılında da “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Özpoyraz, Fiat markasının ürün gamında yer alan otomobil ve hafif ticari tüm modellerin, İzmirlilerin tercihi olmasından ve liderlik başarılarından ötürü çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL