EĞİTİM SAĞLIK ÜST MANŞET

Koronavirüs masaya yatırılıyor

* Çin’den başlayıp, tüm dünya ülkelerini alarma geçiren Koronavirüs mercek altına alınıyor. “Koronavirüs nedir, nasıl teşhis edilir? Tedavisi var mıdır? Hastalıktan korunma yolları nelerdir?” konuları bilim insanlarınca tartışılacak. Çin’in Wuhan..

Koronavirüs masaya yatırılıyor

* Çin’den başlayıp, tüm dünya ülkelerini alarma geçiren Koronavirüs mercek altına alınıyor. “Koronavirüs nedir, nasıl teşhis edilir? Tedavisi var mıdır? Hastalıktan korunma yolları nelerdir?” konuları bilim insanlarınca tartışılacak.

Çin’in Wuhan kentinden çıkıp bütün dünyayı sarsan Koronavirüsü; Akademik Der. EÜ Yardım Derneği ile Bornova Belediyesi’nce masaya yatırılıp, tartışılacak.

       Akademik Tarih, Eğitim ve Kültür Derneği  (Akademik Der) ve Ege Üniversitesi Yardım Derneği ile Bornova Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Koronavirüsü panelinde, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Candan Çiçek ve Prof. Dr. Ramazan İnci, başta Çin olmak üzere tüm ülkeleri teyakkuz durumuna geçiren virüs bütün yönleriyle tartışılacak.

       AKADEMİK DER Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı; 17 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 18.00’da, Bornova Büyükpark Nikâh Dairesi Salonunda, “Koronavirüs 2019: Söylentiler ve Gerçekler” başlığını taşıyan panelde; hastalığın sebepleri, bulaşma ve korunma yollarının tartışılacağını belirtti. Yrd. Doç. Dr. Kavaklı, halka açık olarak gerçekleştirilecek panelin ücretsiz olacağını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL