BELEDİYE HABERLERİ SPOR ÜST MANŞET

Kepez’de Ata sporuna büyük ilgi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün okçuluk kurslarını ziyaret eden tekvando öğrencileri, hedefi on ikiden vurabilmek için birbirleriyle yarıştı. Kepez’de sporla büyüyen nesiller yetişiyor. Spora ve sporcuya büyün önem veren Kepez Belediyesi,..

Kepez’de Ata sporuna büyük ilgi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün okçuluk kurslarını ziyaret eden tekvando öğrencileri, hedefi on ikiden vurabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Kepez’de sporla büyüyen nesiller yetişiyor. Spora ve sporcuya büyün önem veren Kepez Belediyesi, donanımlı tesisleri ve her alanda açtığı spor eğitimleri ile spor yapmak isteyen binlerce çocuğa umut ışığı oluyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nde çocuklara futbol, basketbol, voleybol, tekvando, güreş, yüzme, su topu, jimnastik, tenis ve okçuluk eğitimleri veriliyor. Deneyimli antrenörler eşliğinde verilen okçuluk kursunu, geçtiğimiz günlerde spor kulübünün tekvando öğrencileri ziyaret etti.

Dikkat ve konsantrasyonu artırıyor

Tekvando öğrencilerine, antrenörler Ayşe Şahin ve Mustafa Eprimez tarafından okçuluk sporu hakkında bilgi verildi. Bilgilendirilen tekvando öğrencileri, hedefi on ikiden vurabilmek için birbirleriyle yarıştı. Kepez’in çocuklarının spor imkanları açısından çok şanslı olduğuna değinen Tekvando Antrenörü Derya Uyankaya, “Kepez Belediyespor’a gelen tüm öğrencilerimiz bizim en değerlimizdir. Okçuluk sporu da, her spor dalı gibi çok önemli. Okçuluk ve Tekvando öğrencilerimizi kaynaştırmak ve ata sporumuzun nasıl yapıldığını göstermek için böyle bir çalışma gerçekleştirdik” dedi. Ata sporu okçuluk, çocukların dikkat, konsantrasyon, odaklanma becerilerini geliştirme ve öğrenme etkinliğini artırabilmede önemli rol oynuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL