İzmir’de Danilo rüzgarı esti

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ünlü İtalyan Şef ve Yazar Danilo Zanna’yı ağırladı. Kent Meydanı’nda kurulan seyyar mutfakta yemek pişiren Zanna, eğlenceli tavırlarıyla İzmirlilere keyifli anlar yaşattı. ‘Toscana’nın Romantik Yemekleri’..

İzmir’de Danilo rüzgarı esti

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ünlü İtalyan Şef ve Yazar Danilo Zanna’yı ağırladı. Kent Meydanı’nda kurulan seyyar mutfakta yemek pişiren Zanna, eğlenceli tavırlarıyla İzmirlilere keyifli anlar yaşattı.

İzmir'de Danilo Rüzgarı Esti!

‘Toscana’nın Romantik Yemekleri’ Atölyesi ve İmza Günü etkinliği için İzmir’e gelen Zanna, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kent Meydanı’nda kurulan mutfakta hünerlerini sergiledi. Mutfakta lezzeti yakalamanın püf noktalarını anlatan ünlü şef, kendisini izlemeye gelenlerle zaman zaman sohbet etti.

EN BÜYÜK AŞK KENDİNİZ İÇİN YEMEK YAPMAKTIR

Yardımcı aşçılarla birlikte yemek hazırlayan Zanna, “İzmir o kadar sıcak bi yer ki. İzmirliler’i çok seviyorum. İzmir mutfağı İtalyan mutfağına çok yakın” dedi. Sevgililer Günü nedeniyle etkinliğe katılan Zanna, “En büyük aşk kendiniz için yemek yapmaktır” diye konuştu. Ünlü şef daha sonra ‘Danilo ile Mutlu Tarifler’ isimli kitabını imzaladı. İzmirliler, ünlü şef ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL