MAGAZİN REKLAM HABER ÜST MANŞET

Güneş Restaurant Antalya’ya gazino kültürü getirdi

Müdavimleri tarafından İstanbul’da gazino kültürünün son mirasçısı olarak nitelendirilen  Günay Restaurant’ın beğenilen tarzı artık Antalyalıların hizmetinde. Antalya’nın yeni yıldızı olmaya aday Güneş Restaurant’ı diğerlerinden farklı kılan nokta müşterilerinin iş hayatını..

Güneş Restaurant  Antalya’ya gazino kültürü getirdi

Müdavimleri tarafından İstanbul’da gazino kültürünün son mirasçısı olarak nitelendirilen  Günay Restaurant’ın beğenilen tarzı artık Antalyalıların hizmetinde.

Antalya’nın yeni yıldızı olmaya aday Güneş Restaurant’ı diğerlerinden farklı kılan nokta müşterilerinin iş hayatını düşünerek program yapması. Gece saat 24.00’te kapanan programıyla işe gidecek müşterilerine dinlenme fırsatı sunan Güneş Restaurant haftanın beş günü birbirinden değerli sanatçılarla da dikkat çekiyor.

Güneş Restaurant İşletme Müdürü Mert Kaya mikrofonumuza şu açıklamaları yaptı. “Bugün Pazar. Türk halk müziği sanatçısı Zülfikar İrencin i dinliyoruz. Salı Elnur, Çarşamba bu ses Türkiye programında tanınan Sinan Yıldırım, Cuma Serkan Nişancı, Cumartesi Erkam Aydar. Haftanın beş günü biz müzik yapıyoruz. İstanbul Günay tarzı çalışıyoruz. Bizde müzik 20.30’da başlar, 24.00’te biter. Genelde yemekli olur.”

KISA ZAMANDA MARKA OLDU

Özellikle Antalya’da eğlencenin gece dört buçuğa kadar yapılması katılanların işleriyle ilgili sıkıntılarıda beraberinde getirdiğini ifade eden Mert Kaya, “Bizim müşterimiz velinimetimiz. O yüzden dinlenmeleri ve işlerine dinlenmiş bir şekilde gitmelerini sağlamamız bizi farklı kılıyor.

Çünkü bizde kapanış saati gece 24.00’tür. Antalya’nın buna ihtiyacı vardı ve bu tarz Antalya’da ilk defa var.  Bu tarzımız beğeni topladı ve haftanın beş günü doluyuz. Çünkü gazino kültürünün İstanbul’daki son temsilcisi diyebileceğim Günay tarzını benimsediğimiz için gece 12’de sonlandırıyoruz.

Herkes ertesi gün rahat işe gidebiliyor. Kaliteli müziğimiz ve yemeğimizle de birlikte artık marka olduk ve olmaya devam ediyoruz. Daha da getireceğimiz yeniliklerle marka olmaya devam edeceğiz. ” ifadelerini kullandı. Mert Kaya, Pazartesi ve perşembe günlerinde ise personelin izin günü olduğunu ve böylece dinlenen personelin daha verimli çalıştığını sözlerine ekledi. Haber: Mahmut Kayacan

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL