BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

Bayraklı’da yarıyıl tatili dolu dolu geçti

Bayraklı Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için yarıyıl tatili boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Verimli zaman geçirerek eğlenen ve sosyalleşen çocuklar bol bol dans etti, müzikler..

Bayraklı’da yarıyıl tatili dolu dolu geçti

Bayraklı Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için yarıyıl tatili boyunca çeşitli etkinlikler düzenledi. Verimli zaman geçirerek eğlenen ve sosyalleşen çocuklar bol bol dans etti, müzikler eşliğinde şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı.

Bayraklı Belediyesi yarıyıl tatilinde öğrencileri unutmadı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programda yüzlerce çocuk kültür merkezlerinde düzenlenen aktivitelerde bir araya geldi. Postacılar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde tiyatro oyunuyla başlayan etkinlikler kapsamında Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosu ve Kültür Merkezi’nde de halat çekme, çuval yarışları gibi eğlenceli aktiviteler düzenlendi. Yüz boyama etkinliği ile çocukların gönüllerince şarkılar söyleyip, dans ettikleri programlara Bayraklı’nın tüm mahallelerinden yüzlerce çocuk katıldı.

Çocuklardan resim sergisi

75’inci yıl Kültür Merkezi’nde tatil boyunca resimler yapan, Hacivat-Karagöz figürlerinden kukla ve karton kutulardan sahne yapmayı öğrenen çocuklar etkinlik sonunda sergi açtı. Ailelerin yoğun ilgiyle gerçekleşen resim ve kukla sergisinde miniklerin heyecanı görülmeye değerdi.
Çocuk filmleri şenliği
Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Çocuk filmleri şenliği’ kapsamında ise; ‘Kral Şakir’ ile ‘Bizim köyün şarkısı’ adlı sinema film gösterimleri yoğun katılımla gerçekleşti. İhsan Alyanak Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte çocuklar hoşça vakit geçirdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL