BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

Bayraklı Belediyesi ile İzmir Barosu arasında protokol

  Bayraklı Belediyesi, İzmir Barosu Başkanlığı ile imzaladığı protokolle Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Naz Kafe’yi 3 yıllığına İzmir Barosu’na kiraladı. Mülkiyeti Bayraklı Belediyesine ait Mansuroğlu Mahallesi’ndeki kafeteryanın, kamu kurumu niteliğinde bir meslek..

Bayraklı Belediyesi ile İzmir Barosu arasında protokol

 

Bayraklı Belediyesi, İzmir Barosu Başkanlığı ile imzaladığı protokolle Mansuroğlu Mahallesi’ndeki Naz Kafe’yi 3 yıllığına İzmir Barosu’na kiraladı.

Mülkiyeti Bayraklı Belediyesine ait Mansuroğlu Mahallesi’ndeki kafeteryanın, kamu kurumu niteliğinde bir meslek örgütü olan İzmir Barosu tarafından kâr amacı güdülmeden, kamuya hizmet amacıyla işletilmesi amacıyla protokol imzalandı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ve İzmir Barosu Başkanı Özkan Yücel tarafından imzalanan protokol kapsamında İzmir Adliyesi’ne yakın mevkide bulunan kafeteryadan gerek vatandaşlar, gerekse avukatlar ve avukat çalışanları faydalanabilecek. Belediye Meclisi kararıyla onaylanan kiralama işleminin süresi 3 yıl olarak belirlendi.

İmza töreninde konuşan Başkan Serdar Sandal, belediyeye gelir kazandıracak uygulamanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti. Baro Başkanı Yücel ise, desteklerinden dolayı Başkan Sandal’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL