EKONOMİ ÜST MANŞET

Baba Uçak’tan ihracatın yıldızı oğula ödül

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde yaş meyve sebze sektörü şampiyonu Uçak Kardeşler firmasının ödülünü Uçak Kardeşler Genel Koordinatörü Musa Alper Uçak, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları..

Baba Uçak’tan ihracatın yıldızı oğula ödül

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde yaş meyve sebze sektörü şampiyonu Uçak Kardeşler firmasının ödülünü Uçak Kardeşler Genel Koordinatörü Musa Alper Uçak, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı olan babası Hayrettin Uçak’ın elinde aldı.
Sektöründe aynı zamanda Türkiye ihracat şampiyonu olan Uçak Kardeşler firması İzmir, Manisa, Antalya, Mersin, Isparta, Samsun, İstanbul olmak üzere farklı yerlerdeki tesisleri ve depolarında, işlediği taze meyve sebzeleri 50’den fazla ülkeye ihraç ediyor.
Ege İhracatçı Birlikleri’nin ödül töreninde oğlu Musa Alper Uçak’a ödülünü kendi elleriyle veren Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği kanı Hayrettin Uçak, “Oğlumun elimden ödül alması çok ayrı bir duygu. Gerçekten gurur verici ve onurlandırıcı bir olay” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Egenin Yıldızları Ödüllerini Aldı
İzmir’de düzenlenen EİB ‘İhracatın Yıldızları’ ödül töreninde Ege Bölgesi’nden sektörlerinde en fazla ihracat yapan 56 firmaya ödül verildi.
Ödül törenine Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanları, ödül alan firma yöneticileri katıldı.
Dikili Tarım İhtisas OSB ile üretim ve ihracat artacak

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
Taze meyve sektöründe Ege Bölgesi’nin büyük bir potansiyele sahip olduğunun altını çizen Uçak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu bölgede ciddi anlamda tarım yapılıyor. Son yıllarda da iyi tarım alanları arttı. Narenciye, sebze meyve her çeşidi hemen hepsi burada yetişiyor. Bu da bize avantaj sağlıyor. Bu bölgede yetiştirilen ürünlerin yüzde 50’sinin ihracatını yapıyoruz. Dikili’de kurulan Dikili Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Ege Bölgesi’nin potansiyelini ve ihracatını daha da yukarıya taşıyacak.”
Toplumdaki refahın, ekonomideki büyümenin anahtarının ihracat olduğuna vurgu yapan Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, “Üreticilerimizin refahını arttırmak, ülkemizin ekonomik büyümesine katkı sağlamak için ihracatımızı arttırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıllarda da ihracat şampiyonlukları yaşamak için çalışacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve açık hava

Uçak Kardeşler
Uçak Kardeşler ticari faaliyetlerine 1970 yılında başladı. Sebze, meyve ve narenciye sektöründe iş hayatına başlayan Uçak Kardeşler, kurulduğu günden bugüne güvenilir bir marka olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor ve bu duruşundan hiçbir şekilde taviz vermiyor.
Yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışan Uçak Kardeşler, Müşterilerinin ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verecek nitelikte sağlıklı, güvenilir ve ekonomik ürünleri toplayıp işleyerek tüketiciyle buluşturuyor.
1984 yılında kurumsallaşan Uçak Kardeşler, Kurumsallaştıktan sonra Ege Bölgesi’ne Akdeniz’e ve bütün Türkiye’ye yani meyve sebze nerede yetişiyorsa oralarda tesisler kurdu. Yılın hemen her ayında ürün arzı gerçekleştiriyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL