BELEDİYE HABERLERİ ÜST MANŞET

Antalya’da piyano tuşlu yaya geçidi beğeni topluyor

Büyükşehir’den kent estetiğine müzikal dokunuş Antalya Büyükşehir Belediyesi, küçük dokunuşlarla kent estetiğine güzellik katıyor. Güllük Caddesi’ne yapılan piyano tuşlu yaya geçitleri beğeni topluyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini arttıran yaratıcı..

Antalya’da piyano tuşlu yaya geçidi beğeni topluyor

Büyükşehir’den kent estetiğine müzikal dokunuş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, küçük dokunuşlarla kent estetiğine güzellik katıyor. Güllük Caddesi’ne yapılan piyano tuşlu yaya geçitleri beğeni topluyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini arttıran yaratıcı tasarımlarla kenti güzelleştiriyor. Bu kapsamda yaya geçitlerine müzikal dokunuşlar yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi asfalt yenileme çalışması yaptığı Anafartalar (Güllük) Caddesi üzerindeki yaya geçitlerini estetik bir hale getirdi. Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Güllük Caddesi ile TRT Caddesi kesişimindeki yaya geçitlerini alışılmışın dışına çıkarak piyano tuşları şeklinde tasarladı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

BÜYÜKŞEHİRDEN MÜZİKAL DOKUNUŞ

Özel kalıplar hazırlanarak yapılan işlemin ardından piyano tuşları ortaya çıktı. Görsel ve estetik olarak beğeni toplayan yaya geçidi ilgi çekiyor. Vatandaşların neşeli ve eğlenceli olarak değerlendirdiği müzikal dokunuşlu tasarım yaya geçidininin kullanmasını da teşvik ediyor. Yetkililer, kent estetiğini geliştiren yaratıcı tasarımlarla Antalya cadde ve sokaklarının sanatın ve müziğin en güzel figürleriyle süslenmeye devam edeceğini belirtti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, araba ve açık hava

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL