EĞİTİM ÜST MANŞET

Oğlunun adını kütüphanede yaşatacak

SERİK’te esnaflık yapan Salih Karatoy, 25 Temmuz 2019 tarihinde Kayaburnu Mahallesi’nde 07 YS 372 plakalı traktörün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu altında kalarak yaşamını yitiren Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf..

Oğlunun adını kütüphanede yaşatacak

SERİK’te esnaflık yapan Salih Karatoy, 25 Temmuz 2019 tarihinde Kayaburnu Mahallesi’nde 07 YS 372 plakalı traktörün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu altında kalarak yaşamını yitiren Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olan oğlu Hüseyin Karatoy’un anısına, oğlunun daha önce okuduğu Serik Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu’na kütüphane yaptırdı.

Kütüphanenin açılışı için düzenlenen törene Kaymakam Mehmet Kurdoğlu, belediye başkan yardımcıları Kemal Yıldırım ve Ziya Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, okul müdürleri ve Hüseyin Karatoy’un yakınları katıldı.

Salih Karatoy, oğlunun okumayı çok sevdiğini o yüzden de onun anısına öğrencilerin okuması için kütüphane yaptırdığını söyledi.

Öğrenciler kısa bir oyun sergilediği açılışta Kaymakam Mehmet Kurdoğlu tarafından katkılarından dolayı Salih Karatoy’aplaket verildi.

Kütüphaneye çeşitli okullardan ve öğretmenlerden yapılan bağışlarla 1600 kitap toplandı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL