GÜNDEM ÜST MANŞET

Antalya’da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi

56 saat sürecek hafta sonu kısıtlamasıyla birlikte sahiller denize giren turistlere, sokaklar ise evcil hayvanlarını gezdiren hayvanseverlere kaldı. Hafta sonu kısıtlamasından muaf olan turistler, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde yürüyüş..

Antalya’da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi

56 saat sürecek hafta sonu kısıtlamasıyla birlikte sahiller denize giren turistlere, sokaklar ise evcil hayvanlarını gezdiren hayvanseverlere kaldı.

Antalya da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi #6

Hafta sonu kısıtlamasından muaf olan turistler, Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde yürüyüş yapıp, denize girdi.

Gökyüzünün bulutlu olmasına aldırmayan turistler sahilin keyfini çıkardı.

Hava sıcaklığının 17 derece ölçüldüğü turizm kentinde, kısıtlama nedeniyle Antalyalılar ise evlerinde oturup, yağmur bulutlarıyla kaplı gökyüzünü izledi.

Antalya da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi #1

PARK VE BAHÇELER HAYVANLARA KALDI

Evcil hayvanlarının ihtiyaçlarını görmek için kısa yürüyüşler yapan hayvanseverler de park ve bahçelerde görüldü.

Her gün binlerce aracın geçtiği kentin ana arterleri Adnan Menderes Bulvarı ile 100. Yıl Caddesi’nde görevli kişilere ait az sayıda araç trafiği olduğu gözlendi.

Antalya da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi #2

MANAVGAT TURİSTLERİN DENİZ KEYFİ

Manavgat’ta da açık olan çeşitli otellerde tatil yapan Alman, Rus, Ukraynalı ve diğer Avrupa ülkelerinden turistler güneşli havayı görünce sahile koştu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda açık olan bazı otellerdeki turistler, sahilde bulunan şezlongları denizin kenarına kadar götürerek güneşlendi.

Antalya da kısıtlamadan muaf turistler denize girdi #5

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 19 derece olduğu Manavgat’ın sahillerinde bazı turistler, güneşin keyfini çıkarırken kitap okudu, bazıları da denize girdi.

Çocuklar da sahilde kumdan kaleler yaparak oyun oynadı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL