-
Kediler, otizmli çocuklar üzerinde olumlu etki yapıyor - 8 hours ago
-
İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem - 9 hours ago
-
Antalya’da 5 camiyi soyan hırsız tutuklandı - 9 hours ago
-
Antalya’da kendisini taciz ettiÄŸini söylediÄŸi ÅŸahsın aracını çizdi - 9 hours ago
-
Antalya’da boÅŸandığı eÅŸini öldüren zanlının kan donduran ifadesi - 9 hours ago
-
Cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi - 9 hours ago
-
Evde ölü bulunan yaşlı kadının cinayet kurbanı olduğu ortaya çıktı - 9 hours ago
-
Ayağı ampute edilen köpeği iyileşmeden sokağa terk ettiler - 2 days ago
-
Driftli evlilik teklifi yaptı, yediği cezayla neye uğradığını şaşırdı - 2 days ago
-
Sağlık çalışanlarına getirilen izin kısıtlaması kaldırıldı - 2 days ago
Sokağa çıkma yasağı başladı
Hafta sonları 20.00 – 10.00 saatleri arasında uygulanacak sokaÄŸa çıkma kısıtlamaları baÅŸladı.

Koronavirüsün ikinci dalgasına yönelik yeni tedbirler hayata geçiriliyor.
Dün saat 20.00’de alışveriÅŸ merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin kapatılmasının ardından bugün de ek olarak aynı saat itibariyle sokaÄŸa çıkışlar kısıtlandı.
KISITLAMALAR 20.00-10.00 ARASI UYGULANACAK
Hafta sonları tüm kesimler sadece 10.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.
Bu saatler dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirindeki kurum ve kuruluşlar kısıtlamadan muaf olacak ve hizmet vermeye devam edecek.
Bugün 20.00’de baÅŸlayan kısıtlama, 22 Kasım Pazar günü saat 10.00’a kadar, 22 Kasım saat 20.00’de baÅŸlayacak kısıtlama, 23 Kasım Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek.
Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonlarında da uygulama bu şekilde sürecek.
HAFTA SONU YEME İÇME HİZMETLERİ
Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme Âiçme yerleri hafta sonu 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya gelÂ-al ÅŸekilde hizmet verecek.
Hafta sonu akÅŸam 20.00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariÅŸ üzerine paket servis hizmeti yine verilebilecek.
65 YAŞ ÜSTÜ 20 YAŞ ALTI
Tüm illerde bugünden itibaren 65 yaş ve üzeri kişiler 10.00-13.00, 1 Ocak 2001 ve sonrasında doğan 20 yaş altı bireyler ise 13.00-16.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek.
Bu kişiler, belirtilen saatler dışında sokağa çıkamayacak.
Çalışanlar, iş yerleriyle illiyetlerini gösteren çalışma, SGK kaydı gibi belgeleri ibraz etmeleri halinde kısıtlamadan muaf olacak.