GÜNDEM MAGAZİN ÜST MANŞET

Haldun Boysan hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde ‘Tombalacı’ lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Birçok dizi ve filmde rol..

Haldun Boysan hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde ‘Tombalacı’ lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Birçok dizi ve filmde rol almış ve akıllara kazınan karakterlere karşımıza çıkan Haldun Boysan, “Maria ile Mustafa” adlı dizinin çekimleri Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan, kaldığı otelde kalp krizi geçirdi.Ünlü oyuncu, set çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Baysan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HALDUN BOYSAN KİMDİR?

Ünlü oyuncu Haldun Boysan 6 Temmuz 1958 tarihinde Ankara şehrinde doğmuştur. Haldun Boysan, Yengeç burcudur. Suzan Boysan ve Aydın Boysan çiftinin oğlu olan Haldun Boysan mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Haldun Boysan oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak tanınmaktadır. Haldun Boysan 1.71 cm boyunda ve 89 kilodur. Gözleri kahverengi renktir. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Kurtlar Vadisi, Egenin Hamsisi, Hercai ve Maria İle Mustafa dizilerinden hatırlayacağınız Haldun Boysan, başarılı bir oyunculuk performansı ile çok değerli bir sanatçıydı.

Haldun Boysan kaç yaşında, neden vefat etti?

Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek 62 yaşında hayatını kaybetti.

Haldun Boysan hayatını kaybetti #2

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL