EKONOMİ

Perispri Alaçatı’da sanat ve lezzet bir arada

Lezzet ve sanatın adresi Perispri Alaçatı, İzmir’in önde gelen simalarını şölen gibi bir kahvaltıyla ağırladı. Dünyaca ünlü Heykeltraş-Cam ve Seramik Sanatçısı Cahide Erel, hayallerine duygularını ve sanatını katarak Alaçatı’da cennet..

Perispri Alaçatı’da sanat ve lezzet bir arada

Perispri Alaçatı'da Sanat ve lezzet birarada

Lezzet ve sanatın adresi Perispri Alaçatı, İzmir’in önde gelen simalarını şölen gibi bir kahvaltıyla ağırladı.

Dünyaca ünlü Heykeltraş-Cam ve Seramik Sanatçısı Cahide Erel, hayallerine duygularını ve sanatını katarak Alaçatı’da cennet gibi bir mekan yarattı. Erel, dostlarını, 3 bin metrekarelik bu alanda sosyal mesafeye uygun bir şekilde konumlandırılan masalardaki muhteşem bir kahvaltıda ağırladı. Davete katılanlar arasında İzmir Köy-Koop Birliği Başkanı Başkanı Neptün Soyer, Ege Engel Siz Yaşam Derneği Başkanı İnci Sancak ve Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği Başkanı Berkay Eskinazi de vardı.

Ege Haberleri - Perispri Alaçatı'da lezzet ve sanat vakti - Ege ...

Davetliler önce sanat eserlerinden oluşan sergiyi gezip, daha sonra nilüfer havuzu yanında keyifli bir kahvaltı yaptı. Perispri Alaçatı, zengin tatlardan oluşan kahvaltısının yanında, badem ve incir ağaçlarının rüzgarla olan dansı, cam bahçeleri, süs balıkları ve kaplumbağaların harika görüntüsüyle de misafirleri kendine hayran bıraktı. Bu mekanı dostlarıyla birlikte geçireceği güzel günleri hayal ederek tasarladığını vurgulayan Erel “Güzellikleri hep birlikte paylaşarak çoğaltacağız. Gelen tüm dostlarıma teşekkür ederim, bana hayalimdeki gibi bir gün yaşattınız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL