ASAYİŞ ÜST MANŞET

Kayıp çocuk (U.Ç.) bulundu

Sosyal Medya Platformlarında “Lütfen acil paylaşalım!” başlığı ile yapılan haberin görülmesi üzerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan araştırma ve çalışmalarda kayıp çocuk U.Ç. bulundu. 19 Temmuz günü..

Kayıp çocuk (U.Ç.) bulundu

Sosyal Medya Platformlarında “Lütfen acil paylaşalım!” başlığı ile yapılan haberin görülmesi üzerine, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan araştırma ve çalışmalarda kayıp çocuk U.Ç. bulundu.

Kayıp Çocuk (U.Ç.) Bulundu - Çocuk Polisi - polishaberleri.org
19 Temmuz günü (V.C.A.) isimli şahsın kız kardeşi (G.A.) ve kız kardeşinin oğlu yeğeni (U.Ç.) ile ilgili kayıp müracaatında bulunduğu, 20 Temmuz günü Serik İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulunan kayıp (G.A)’ nın, (A.Ç.) isimli şahsın müşterek çocukları (U.Ç.) ile birlikte kendisini Ankara ilinden kaçırarak Antalya iline getirdiğini, (A.Ç.) ve (K.E.D.) isimli şahısların Serik ilçesinde adresini bilmediği bir evde çocuğu ile birlikte kendisini alıkoyduklarını, kendisinin fırsat bularak kaçtığını beyan ederek şikayetçi olması üzerine, olayla ilgili Serik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda şüpheliler (A.Ç.) ve (K.E.D) isimli şahıslar yakalandı.
Yakalanan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma-Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması-Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret  ve Mala Zarar Verme” suçlarından haklarında yapılan işlemlerin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince (K.E.D.) hakkında adli kontrol kararı uygulandı, (A.Ç.) ise tutuklandı.
Kayıp çocuk olarak aranan mağdur (U.Ç.) Çocuk Şube Müdürlüğü ve Serik İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yürütülen koordineli çalışma sonucunda Serik İlçesi Kültür Mahallesinde Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerimizce bulunarak annesine teslim edilmek üzere Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edildi, mağdur (U.Ç.) 23 Temmuz günü ilgili kurumca annesi (G.A.)’ya teslim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL