SPOR ÜST MANŞET

G.Saray’da kaleye son aday Ribeiro

Muslera’nın sakatlığının ardından kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray’da, listeye yeni bir isim eklendi. Sarı-kırmızılılar, Renan Ribeiro’yu gündemine aldı. 9 yıldır kaleyi kimseye bırakmayan ve kalede Galatasaraylılara güven veren Fernando Muslera, Rizespor..

G.Saray’da kaleye son aday Ribeiro

Muslera’nın sakatlığının ardından kaleye takviye yapmak isteyen Galatasaray’da, listeye yeni bir isim eklendi. Sarı-kırmızılılar, Renan Ribeiro’yu gündemine aldı.

G.Saray'da kaleye son aday Ribeiro
9 yıldır kaleyi kimseye bırakmayan ve kalede Galatasaraylılara güven veren Fernando Muslera, Rizespor maçında şanssız bir sakatlık geçirmiş ve kaval kemiğinde kırık tespit edilmişti.

Yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması beklenen Uruguaylı kalecinin ardından ise kaleyi, Okan Kocuk devraldı.

Aslan’da 24 yaşındaki kalecinin performansı yetersiz bulununca, arayışlar da başlamıştı.

RENAN RİBEİRO LİSTEDE

Daha önce; Göztepe forması giyen Beto, Adam Stachowiak, Sinan Bolat, Silvia Lung ve Joe Hart gibi isimlerle ilgilendiği bilenen sarı-kırmızılıların, bu kez ise Sporting Lizbon forması giyen Renan Ribeiro’yu listesine aldığı öğrenildi.

G.Saray'da kaleye son aday Ribeiro #2

2.5 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

Portekiz’in önemli spor gazetelerinden O Jogo’nun birinci sayfasından verdiği haberde; Galatasaray’ın, Sporting Lizbon’un 30 yaşındaki Brezilyalı kalecisi için 2.5 milyon euroluk bonservis bedeli teklif edeceği ifade edildi.

Öte yandan haberde, Portekiz ekibinin Ribeiro için daha yüksek bir bonservis bedeli istediği de belirtildi.

56 MAÇTA, 59 GOL YEDİ

2023 yılına kadar kulübü Sporting Lizbon ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki kaleci, Portekiz ekibinde şu ana kadar 56 karşılaşmada forma giydi.

Bu maçlarda toplam 59 gol yiyen Ribeiro, 16 kez ise kalesini gole kapatmayı başardı.

G.Saray'da kaleye son aday Ribeiro #3

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL