Uncategorized

Büyükşehir kafe ve restorantları dezenfekte ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan kafelerde dezenfekte çalışması yapıyor. Kepez Kültür Mahallesi kafeler caddesi ile başlayan çalışmada kafe ve restoranlar dezenfekte edildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında..

Büyükşehir kafe ve restorantları dezenfekte ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 1 Haziran Pazartesi günü hizmet vermeye başlayan kafelerde dezenfekte çalışması yapıyor. Kepez Kültür Mahallesi kafeler caddesi ile başlayan çalışmada kafe ve restoranlar dezenfekte edildi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında bir süredir kapalı olan lokanta, restoran ve kafe gibi işletmeler 1 Haziran tarihi ile yeniden hizmet vermeye başladı. Büyükşehir Belediyesi normalleşme süreciyle birlikte yeniden faaliyetlerine başlayan kafelere dezenfeksiyon desteği verdi. Kepez İlçesi Kültür Mahallesi kafeler caddesi ile başlayan çalışmalarda cadde üzerinde bulunan kafe ve restoranlar dezenfekte edildi.
KAFE SAHİPLERİNDEN TEŞEKKÜR
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı dezenfeksiyon ekipleri kafelerde vatandaşın temas edeceği tüm bölgeleri dezenfekte ediyor. Oturma alanları, masa, sandalye, WC ve servis üniteleri zemini olmak üzere kafelerde dip bucak dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Halk sağlığını korumak adına gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları kafe ve restoran işletmecileri tarafından takdirle karşılandı. İşletmeciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL