EKONOMİ GÜNDEM ÜST MANŞET

Antalya’ya ilk turistler geldi

Türkiye’de normalleşme sürecine geçilmesiyle bazı ülkelerdeki seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından turistler, Antalya’ya gelmeye başladı. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsle mücadele sürerken, Türkiye’de alınan önlemlerle normalleşme takviminin açıklanması ve bazı ülkelerdeki seyahat..

Antalya’ya ilk turistler geldi

Türkiye’de normalleşme sürecine geçilmesiyle bazı ülkelerdeki seyahat kısıtlamasının kalkmasının ardından turistler, Antalya’ya gelmeye başladı.

Antalya’ya ilk turistler geldi
Tüm dünyayı etkileyen koronavirüsle mücadele sürerken, Türkiye’de alınan önlemlerle normalleşme takviminin açıklanması ve bazı ülkelerdeki seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla Türkiye’nin turizm başkenti Antalya’ya turistler gelmeye başladı.

Farklı ülkelerden gelerek Antalya Havalimanı’na iniş yapan turistler kentin çeşitli bölgelerindeki konaklama yerlerine götürülmek üzere transfer ve taksici esnafı tarafından karşılandı. Turistlerin yabancı ülkelerden Antalya’ya gelmeye başlamasıyla birlikte, sezonun ilk turistlerini karşılayan esnaf sevinç yaşadı.

“İLK FIRSATTA BURAYA GELDİK”

Yazları Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Danimarkalı Carsten Bramming, ailesi tekrar geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Bramming, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında gelmemiz mümkün değil gibi gözüküyordu. Alanya’yı çok seviyoruz, ilk fırsatta buraya geldik. Tatilimizi burada geçireceğiz. Maskeli gelmek buraya biraz üzücü ama burada olduğumuz için de çok mutluyuz.” dedi.

Antalya’ya ilk turistler geldi #2

“İNŞALLAH MÜŞTERİLERİMİZİ ALMAYA DEVAM EDERİZ”

Havalimanından ilk müşterisini alarak Alanya’ya getiren taksici Mustafa Yüksel, sevinçli olduğunu aktardı. Yüksel, “İlk müşterim gayet neşeli bir şekilde buraya geldik. İlçede 5 hafta kalmayı düşünüyorlar. Bu sene benim turist olarak ilk müşterim Danimarkalı aile oldu. 1 ve 15 Temmuz’da yurt dışından gelecek turist olacakmış. İnşallah bu korona virüs vakası artış göstermez, bizler de müşterilerimiz almaya devam ederiz.” diye konuştu.

Antalya’ya ilk turistler geldi #3

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL