KÜLTÜR SANAT

Ünlü DJ Mahmut Görgen isyan bayrağını çekti

Son dönemlerde çıkardığı single çalışmaları ve Cansever ile hazırladığı Her Şeyim adlı single çalışmasının çıkış tarihi için gün sayan ünlü Aranjör ve DJ Mahmut Görgen, isyan bayraklarını çekti. Son dönemlerde..

Ünlü DJ Mahmut Görgen isyan bayrağını çekti

Son dönemlerde çıkardığı single çalışmaları ve Cansever ile hazırladığı Her Şeyim adlı single çalışmasının çıkış tarihi için gün sayan ünlü Aranjör ve DJ Mahmut Görgen, isyan bayraklarını çekti.

Son dönemlerde her yaptığı ve her paylaşımıyla gündem olan Mahmut Görgen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla isyan bayrağını çekmiş gibi duruyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, iyilik yaptığı herkesten kötülük gördüğüne değinen genç aranjör; ”Beni ben yapan kazandığım değil, kaybettiğim savaşlardı.. Zira kendini bilen insan kazanarak değil, kaybederek öğrenir.. Beni tanımadan benimle ilgili kötü konuşanlara kızmıyorum, çünkü biliyorumki köpekler tanımadıklarına havlıyorlar.. At izinin it izine karıştığı müzik piyasasında az çok herkes birbirini bilir.. İyilikten maraz doğar dediler, dinlemedik. İnadına iyilik dedik.. Kime abilik yaptıysam, kime iyilik yaptıysam bir tarafı kalktı.. Neleri, kimleri gördüm; Mehter Marşı ile gelip İzmir Marşı ile geri döndüler.. Arkamdan konuşanlara sesleniyorum; ben istediğim için var oldunuz, vardınız.. Ama adam olmadığınız, bize yakışmadığınız için vazgeçtim; artık yoksunuz..” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Genç Aranjör ve DJ’in neden böyle bir paylaşım yaptığı, kime gönderme yaptığı da büyük bir merak konusu olmuş durumda.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL