BELEDİYE HABERLERİ

Taksi ve taksi durakları dezenfekte edildi

Alanya Belediyesi, COVID-19 salgını ile mücadelesini her alanda sürdürürken, Alanya genelinde hizmet veren taksi ve taksi durakları, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte edildi. Alanya Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü..

Taksi ve taksi durakları dezenfekte edildi

Alanya Belediyesi, COVID-19 salgını ile mücadelesini her alanda sürdürürken, Alanya genelinde hizmet veren taksi ve taksi durakları, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince dezenfekte edildi.

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü COVID-19 (Yeni Tip Koronavirüs) ile ilgili mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Alanya’da faaliyet gösteren taksi ve taksi durakları dezenfekte edildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarda 883 taksi ve 55 durakta işlem gerçekleştirildi.

HER DURAĞA HİJYEN PAKETİ DAĞITILIYOR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sabah saatlerinde ilk dezenfekte işlemini Otogar Taksi’de başlattı. Taksi durağındaki şoförleri ziyaret ederek mevcut gündemi de değerlendiren Başkan Yücel, Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ile istişarelerde bulundu. Başkan Yücel, durakların genel temizliğinde kullanılması amacı ile durak sorumlusuna Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan Hijyen Paketi hediye etti.

“18 KİŞİLİK EKİP GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK ÇALIŞIYOR”

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde kurulan 18 kişilik dezenfeksiyon ekibinin mesai kavramı gözetmeksizin belirlenen noktalarda dezenfeksiyon çalışması yürüttüğünü belirterek, “Alanya’da sağlanan güven ortamını korumak adına ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışıyor” dedi.

“BAŞKANIMIZ DESTEKLERİNİ HER ZAMAN GÖSTERİYOR”

Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ise ziyareti ve desteği için Başkan Yücel’e teşekkür ederek, haftalık planlama ile taksilerin dezenfekte edileceğini, belediye ekiplerinin bu desteği için esnafları adına memnun olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL