EKONOMİ

Sağlıklı tatilin adresi: Villasaray

Villasaray’da kal sağlıklı kal “Sağlıklı kal tatilsiz kalma” sloganı ile hareket eden Villasaray, sosyal mesafe kurallarına ve hijyen standartlarına uygun olarak kapılarını yarın açıyor. Covid-19 sosyal mesafe kurallarına göre hizmet..

Sağlıklı tatilin adresi: Villasaray


Villasaray’da kal sağlıklı kal

“Sağlıklı kal tatilsiz kalma” sloganı ile hareket eden Villasaray, sosyal mesafe kurallarına ve hijyen standartlarına uygun olarak kapılarını yarın açıyor. Covid-19 sosyal mesafe kurallarına göre hizmet verecek olan Villasaray, misafirlerini bekliyor.
Çeşme Ilıca’nın benzersiz atmosferinde kalabalıklardan uzak, sağlıklı ve unutulmaz bir tatil sunan Villasaray, hijyen kurallarına uygun beş yıldız lüksünü özel villalarda yaşatıyor. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde geniş havuzu ve bahçesini kullanıma hazırlayan Villasaray, hijyen eğitimi almış olan çalışanları ile misafirlerine hizmet edecek.
Ilıca’nın doğal güzelliğini misafirlerine sunan Villasaray, özel lux villa, delux villa, vip villa, standart villa ve ekonomik villa olarak ayrı seçenekleri ile hizmet veriyor. Çeşme’ ye 4 kilometre, Alaçatı’ ya ise 5 kilometre uzaklıkta bulunan Villasaray, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, snack bar, fastfood, mini market, cafe ve park alanlarıyla misafirlerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL