ASAYİŞ

Manavgat’ta bir araçta uyuşturucu madde ele geçirildi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda, Yukarı Hisar Mallesi Şelale Caddesi üzerinde seyir..

Manavgat’ta bir araçta uyuşturucu madde ele geçirildi

Manavgat İlçesinde Bir Araçta Yapılan Aramada Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde ticaretini ve kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda, Yukarı Hisar Mallesi Şelale Caddesi üzerinde seyir halinde olan 07 XXX XX plaka sayılı araç süphe üzerine durdurulmuş, araç içerisinde vites kolunun yanında her biri (1.26) gram olmak üzere toplam (7) fişek uyuşturucu esrar maddesi , ayrı iki  paket halinde (3.40) gram ve (0.50) gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca  aracın bagaj kısmında (1) adet ruhsatsız pompalı tüfek ve tüfeğe ait (7) adet fişek , aracın torpido gözünde ise (1) adet şarjör ve şarjöre takılı vaziyette (7) adet mermi ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısının talimatıyla şüpheli (Ç.D.) hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanmak veya Bulundurmak” ve “ 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ” suçlarından adli işlem yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL