BELEDİYE HABERLERİ

Konyaaltı’nda sokaklar çocuk sesleriyle şenlendi

Konyaaltı ilçesinde 40 gün sonra 4 saatliğine dışarı çıkan çocuklar ilçeyi renklendirdi. Konyaaltı Belediyesi, 40 gün sonra ilk kez sokağa çıkan çocuklar için günler öncesinden hazırlık yaptı. Çocukların parklara gidebileceği..

Konyaaltı’nda sokaklar çocuk sesleriyle şenlendi

Konyaaltı ilçesinde 40 gün sonra 4 saatliğine dışarı çıkan çocuklar ilçeyi renklendirdi.

Konyaaltı Belediyesi, 40 gün sonra ilk kez sokağa çıkan çocuklar için günler öncesinden hazırlık yaptı. Çocukların parklara gidebileceği ihtimaline yönelik parklar geceden dezenfekte edildi. 40 gün sonra ilk kez sokağa çıkacak çocuklar cadde ve sokaklar sil baştan temizlendi. Saatler 11’i gösterdiğinde de ebeveynleriyle sokağa çıkan çocuklar, Konyaaltı’nı renklendirdi. Çocuklar paten kaydı, bisiklete binerek eğlenceli dakikalar geçirdi. Sokaktaki bazı çocuklar maske takarak önlem aldı.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

11 yaşındaki Sayid Bingöl, evde çok sıkıldığını belirterek, “İlk kez dışarı çıktık. Sokağa çıktım ve temiz hava aldım. Bu hastalığın kısa zaman içinde geçmesini bekliyoruz” dedi.
6 yaşındaki Miray Polat da dışarıda olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, arkadaşlarını gördüğünü ve eğlenceli vakit geçirdiğini belirtti.
11 yaşındaki Nisa Karakök de “Annem ile dışarı çıktım. Uzun süredir evdeydim, dışarda oynamayı da özledim. Çok mutluyum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL